Robert Pattinson din Twilight, pus să masturbeze un câine într-un film

Ultima actualizare:

    Robert Pattison, pus să facă un lucru bizar pentru rolul unui filmFoto: Getty
Robert Pattison, pus să facă un lucru bizar pentru rolul unui filmFoto: Getty

În funcție de rolurile pe care și le aleg, actorii pot fi puși să facă uneori cele mai bizare lucruri, dar Robert Pattinson (31 de ani) pare să fi primit „cireașa de pe tort”. Pentru rolul interpretat într-un nou film, a fost pus să masturbeze un câine.

Starul din celebrul film „Twilight” și fostul iubit al lui Kristen Stewart, a dezvăluit această întâmplare bizară în cadrul unei emisiuni Tv, precizează Daily Star. Este vorba de rolul unui criminal din New York, care luptă să-și salveze fratele mai mic din haosul mafiilor.

Pattison a mai dezvăluit că personajul pe care îl interpretează are o anumită „afinitate” față de câini și este obsedat de ideea că într-o altă viață ar fi fost de fapt un patruped canin, de aici și atracția sa zoofilă.

„Crede că poate controla animalele și alte lucruri de genul acesta. Este o scenă în care un traficant de droguri dă buzna în camera acestui personaj care întreține relații intime cu un câine.”

În ciuda faptului că regizorul l-a îndemnat să facă precum îi spune, Robert a mărturisit că a refuzat acel act, așa că s-a folosit un penis artificial de câione.

image
image
image
image
image
image
alina serban regizoare roma jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
image
actualitate.net
image
actualitate.net