Robin Williams ar fi împlinit 68 de ani. Mesajul răvăşitor transmis de fiul său, Zachary


    Robin Williams şi-a pus capăt zilelor pe 11 august Foto: Gettyimages
Robin Williams şi-a pus capăt zilelor pe 11 august Foto: Gettyimages

Robin Williams a fost unul dintre cei mai iubiţi comici şi actori americani din toate timpurile. Pe 21 iulie el ar fi împlinit 68 de ani, dar din păcate lupta grea cu maladia Parkinson, atacurile severe de anxietate, dar şi depresia de care suferea l-au determinat să îşi pună capăt zilelor în luna august a anului 2014. Actorul a lăcat în urmă o familie care îi va duce lipsa pentru totdeauna, dar şi roluri care nu vor fi uitate niciodată de către publicul larg. Duminică, pe 21 iulie, fiul lui Robin a transmis un mesaj emoţionant părintelui său care a decis să îşi facă ieşirea din scenă cu cinci ani în urmă.

Robin Williams a fost un actor care a adus întotdeauna zâmbetul pe buze celor care i-au urmărit evoluţiile din filme prin intermediul micilor ecrane. În ciuda persoanjelor pline de haz pe care le interpreta, viaţa lui Robin nu a fost la fel de veselă. Din contră, actorul s-a confruntat cu atacuri severe de anxietate, iar în timp s-a cufundat în depresie. Picătura care a umplut paharul a fost diagnosticul de Parkison. Slăbit şi obosit să mai lupte împotriva gândurilor negre, dar şi a slăbiciunii fizice, actorul şi-a pus capăt zilelor în urmă cu cinci ani, pe 11 august. 

Robin Williams refuza să accepte ajutorul familiei

Timpul a trecut, însă amintirea lui Robin a rămas vie în memoria celor care l-au aprecuat şi l-au iubit. Zachary, fiul de 36 de ani a lui Robin, a transmis un mesaj emoţionant şi a acceptat să acorde un interviu pentru emisiunea Good Morning Britain în care a vorbit despre tatăl său cu mult drag, dar şi mai mult nostalgie. 

Rolul care i-a adus simpatia a zeci de mii de oameni: cel de dadacă, doamna Dubfire
Rolul care i-a adus simpatia a zeci de mii de oameni: cel de dadacă, doamna Dubfire

„A fost sfâșietor deoarece el încă vorbea cu lumea și dorea să își împărtășească sentimentele, râsul și umorul cu toți cei din jur. Și, deși el suferea și se lupta cu boala, tot mergea și susținea spectacole. Îl admir și îl iubesc și faptul că a trebuit să îl împart cu lumea întreagă a fost foarte dificil”, a declarat Zachary în interviuZachary a dezvăluit faptul că tatăl său nu a fost un om care să accepte uşor ajutorul celorlalţi, aşadar era destul de dificil să îi fie alături în condiţiile în care actorul refuza ca apropiaţii săi să îşi exprime grija sau compasiunea în mod făţiş. „Nu știam ce pot să fac sau cum îl pot susține mai bine pentru că nu era mereu deschis la a vorbi despre durerile și problemele lui personale”, a mai spus Zachary despre tatăl lui. „Viața poate fi scurtă și este foarte importat să împărtășești cu ceilați dragostea și sentimentele de afecțiune”, a concluzionat Zachary. 

Robin Williams a vorbit cu o fană cu puţin timp înainte de a se sinucide

Robin Williams i-a transmis, cu puţin timp înainte de a se sinucide, un mesaj emoţionant unei tinere bolnave de cancer din Noua Zeelandă. Viviane Waller (21 de ani), din Auckland (Noua Zeelandă), a fost diagnosticată cu cancer pulmonar, de colon şi de ficat în luna ianuarie 2014, potrivit dailymail.co.uk. Pe lista lucrurilor pe care Viviane Waller plănuia să le facă înainte de a muri se afla şi o întâlnire cu actorul Robin Williams. Din cauza faptului că starea ei de sănătate s-a înrăutăţit, Viviane nu a mai putut călători din Noua Zeelandă în America pentru a-l întâlni pe celebrul actor. În cele din urmă, contactat de o prietenă a fetei, Robin Williams a fost de acord să înregistreze un scurt clip pe care i l-a trimis tinerei, înainte cu câteva luni de a-şi pune capăt zilelor. 

"Bună, Viviane, aici e Robin Williams, care te întreabă ce e prin Noua Zeelandă? Vă transmit toată dragostea mea ţie, lui Jack (n.r. - soţul lui Viviane) şi lui Sophie (n.r. - fetiţa lui Viviane şi a lui Jack). Şterge asta de pe lista ta", a fost mesajul actorului de comedie.

Citeşte şi

Cauzele morţii lui Robin Williams. Actorul suferea de depresie şi devenise dependent de alcool

Scena morţii actorului Robin Williams. Ce au găsit poliţiştii la faţa locului

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
infidelitate jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg