Rocco Siffredi – Regretele târzii ale pornostarului italian

simeon stalpnicul png
Rocco a făcut carieră şi în modellingfoto: Arhiva personală

În ultimii ani, cel care a făcut peste 1500 de filme pentru adulţi a traversat o perioadă destul de sumbră. O criză existenţială marcată de culpabilitate şi repulsie faţă de trecut, care îl face acum să îşi înfrunte demonii. Într-un interviu acordat recent reviste Gala din Franţa, acesta se confesează, accesând cele mai întunecate feţe ale lui.

Motivul acestor confesiuni extrem de sincere a fost premiera filmului său, Rocco, un documentar ce a putut fi vizionat în cinematografele europene la finalul lui 2016.  Căsătorit cu modelul de origine ungară, Rosa Caracciolo, cu care are doi băieţi, Rocco Antonio Tano povesteşte despre o experienţă petrecută în adolescenţă, despre un coşmar care i-a marcat ireversibil existenţa: “Eram şase fraţi, iar în copilărie, unul dintre noi a murit după o criză de epilepsie. Apoi, vreo patru sau cinci ani am văzut cu mama mea suferea şi era teribil de nefericită. Făceam tot ce pot ca să o văd râzând, dar nu aveam o liră în buzunar. Tatăl meu lucra, dar câştiga foarte puţin. Într-o noapte am avut un coşmar. Se făcea că un fel de diavol mă chema spre el şi îmi spunea că îmi va arăta cum o voi putea ajuta pe mama. Iar acest coşmar m-a urmărit toată adolescenţa”. La 11 ani, Rocco avea deja un libidou exploziv, mult peste cel normal pentru vârsta aceasta.

Vezi pe www.okmagazine.ro continuarea acestui articol!

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
Ion Hristescu png
cub andreea banica animat gif
Roxana, alături Liviu Guță
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
3 paula seling png png
FOTO Traian Goga jpg
Cel puțin 174 de persoane au fost ucise inclusiv polițiști pe stadionul Kanjuruhan din Malang Indonezia după o ciocnire între fanii a două echipe de fotbal indoneziene FOTO EPA EFE  (2) jpg
image
image
image
image
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png
cub andreea banica animat gif