Roger Waters a refuzat o ofertă importantă din partea Facebook: „Este o mişcare vicleană a lor de a prelua totul”

image
Roger Walters susține că a refuzat o ofertă venită de la FacebookSursă foto: Gettyimages

Muzicianul britanic Roger Waters a declarat la un recent eveniment pro-Julian Assange că a refuzat o ofertă importantă din partea Facebook pentru folosirea unei piese Pink Floyd într-o reclamă pentru Instagram.

El a precizat că Facebook a dorit să folosească piesa „Another Brick in the Wall, Part 2” (1979) pentru o reclamă a Instagram şi că a oferit „o sumă uriaşă de bani”, scrie Variety.

„Răspunsul este «Nici în ruptul capului»”, a spus el. Waters a continuat: „Menţionez asta pentru că este o mişcare vicleană a lor de a prelua absolut totul. Nu vor fi parte din acest rahat, Zuckerberg”.

Artistul a prezentat o copie a cererii Facebook şi a citit: „Vrem să vă mulţumim pentru că luaţi în considerare acest proiect. Considerăm că sentimentul acestui cântec este încă răspândit şi atât de necesar azi, ceea ce demonstrează cât de atemporală este această lucrare”.

„Şi cu toate astea, ei vor să facă Facebook şi Instagram chiar mai mari şi mai puternice decât sunt deja”, a spus Waters, „pentru a putea continua să ne cenzureze pe noi toţi din această încăpere şi să împiedice ca această poveste despre Julian Assange să ajungă la publicul general ca publicul general să spună «Ce? Nu. Gata”.

Waters a adus în discuţie şi FaceMash, site creat de Mark Zuckerberg înainte de Facebook care permitea studenţilor să compare înfăţişarea femeilor din campus.

„Cum a ajuns nemernicul ăsta mic, care a început cu «Ea e drăguţă, îi dăm patru din cinci stele, ea e urâtă, îi dăm una», cum a dobândit vreo putere? Totuşi, iată-l, unul dintre cei mai puternici idioţi din lume”, a spus muzicianul.

Potrivit unui purtător de cuvânt al Facebook, Mark Zuckerberg nu a avut vreo legătură cu cererea pentru utilizarea cântecului Pink Floyd. Ea a fost trimisă de echipa de marketing a Instagram. Compania a precizat că reprezentanţii săi deseori contactează muzicieni pentru a face astfel de cereri şi că respectă decizia artiştilor.

cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
jude law phillipa coan jpeg
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub anca androne png
cub bromania png
Elon Musk cu robotul umanoid Optimus la Tesla AI Day 2022 CAPTURĂ Tesla YouTube (2) jpg
01 Lucrari tronson 5 autostrada sibiu pitesti foto Denis Grigorescu jpg
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg