Rosie Huntington-Whiteley îl lasă pe Jason Statham să se sărute cu alte femei. Cică nu e deloc geloasă

Ultima actualizare:

    Jason Statham și Rosie Huntington-Whiteley sunt logodiți din 2016foto: Instagram
Jason Statham și Rosie Huntington-Whiteley sunt logodiți din 2016foto: Instagram

Fotomodelul Rosie Huntington-Whiteley, de 33 de ani, spune că nu suferă de gelozie când logodnicul Jason Statham, 53 de ani, se sărută cu alte femei. Ea explică simplu că sărutul face parte din fișa postului și îl acceptă ca atare, chiar dacă Statham a filmat scene fierbinți cu actrițe sexy care i l-ar putea fura. Ei sunt logodiți din 2016 și au un fiu, Jack, de trei ani.

Rosie Huntington-Whiteley, în vârstă de 33 de ani, a făcut câteva dezvăluiri uimitoare zilele trecute pe o rețea de socializare. Întrebată ce simte când durul Jason Statham se sărută cu pasune în filme, Rosie Huntington-Whiteley a declarat că ”nu este deloc geloasă și vede sărutul ca pe o sarcină de serviciu”. Ea s-a logodit cu Statham în 2016 și au un fiu, pe nume Jack, de 3 ani. Statham s-a sărutat de-a lungul timpului cu Beyonce, Jennifer Lopez și Eiza Gonzalez. Statham are o avere estimată la 85 de milioane de dolari.

Rosie Huntington-Whiteley spune că Jason este tatăl perfect pentru micuțul Jack Oscar, de 3 ani
Rosie Huntington-Whiteley spune că Jason este tatăl perfect pentru micuțul Jack Oscar, de 3 ani

Citește și:

Familia perfectă: Jason Staham și Rosie Huntington-Whiteley, alături de micuțul Jack

Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham se căsătoresc de Revelion. Se iubesc de 8 ani

Rosie Huntington-Whiteley: ”Suntem profesioniști și avem încredere unul în altul”

Rosie Huntington-Whiteley a declarat că nu simte gelozie când Statham se sărută pătimaș în filme. Știe că nu rămâne insensibil pentru că ”intră profund în pielea personajului, dar atunci când vine acasă este logodnicul perfect și tatăl ideal”. Fotomodelul de 33 de ani a subliniat că are încredere maximă în partenerul care e cu 20 de ani mai în vârstă. Ei locuiesc de aproape trei ani în Los Angeles, California și toată viața lor gravitează în jurul micuțului Jack Oscar, de trei anișori. Deși sunt despărțiți mare parte din an, Jason fiind plecat la filmări în Regatul Unit, Australia sau în nordul SUA, Rosie Huntington-Whiteley nu se teme că o va înșela cu altă femeie. Vorbesc zilnic de cel puțin zece ori și își dezvăluie toate peripețiile de peste zi.

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu