Russell Crowe, 56 de ani: ”Dacă nu era Sharon Stone, nu ajungeam actor”

Ultima actualizare:

    Russell Crowe a pierdut lupta cu kilogramele în ultima vremeFoto: Click!
Russell Crowe a pierdut lupta cu kilogramele în ultima vremeFoto: Click!

Russell Crowe, în vârstă de 56 de ani, a vorbit în premieră despre începuturile lui la Hollwood. Starul australian a povestit că actrița de 62 de ani l-a convins să debuteze la Hollywood în filmul ”The Quick and the Dead” (1995) pentru că îl văzuse într-un film cu buget redus și i-a spus că e talentat.

Russell Crowe îi datorează succesul din carieră și poate premiul Oscar obținut pentru rolul din ”Gladiatorul” blondei din ”Basic Instinct”. Actorul de 56 de ani a fost invitat în emisiunea ”Late Night with Seth Meyers” cât de mult a fost influențat de Sharon Stone, de 62 de ani, să ajungă în primul lui rol mare de la Hollywood. ”Mi-au trebuit probabil 18 luni sau mai mult și practic sute de întâlniri înainte de a apărea într-un film american. Am acceptat numai datorită lui Sharon Stone care a văzut un film cu mine și mi-a insuflat încredere”, a declarat Russell care are acum o avere de 95 de milioane de dolari.

Citește și:

Russell Crowe a ajuns de nerecunoscut. Nici nu ai zice că toate femeile suspinau după el

Cât de mult s-a îngrășat Russell Crowe! Actorul e de nerecunoscut

Filmul ”Mai iute ca moartea”, din 1995, l-a consacrat, însă numai datorită insistențelor lui Sharon Stone
Filmul ”Mai iute ca moartea”, din 1995, l-a consacrat, însă numai datorită insistențelor lui Sharon Stone

Cum a ajuns să joace în filmul ”Mai iute ca moartea”?

Russell Crowe a dat lovitura la Hollywood datorit filmului ”The Quick and the Dead” (”Mai iute ca moartea”-1995). A jucat alături de Leonardo DiCaprio, Hugh Jackman și Sharon Stone și filmul a fost un succes în cinematografe. Însă, inițial, Crowe nu a vrut să semneze contractul.Aici a intervenit actrița din ”Basic Instinct”, care era și producătorul ecranizării. Sharon Stone i-a explicat că trebuie să fie o poveste de dragoste între personajul interpretat de ea, The Lady și Colt (Russell Crowe) și că rolul i se potrivește de minune pentru că seamănă cu un duel medieval, numai că în loc de săbii vor avea pistoale. ”Sharon Stone a spus răspicat: Vreau să angajez un actor față de care să am și sentimente erotice. S-a duelat cu producătorii și regizorul și m-a convins pe mine că accept rolul”, a spus cu modestie Crowe.

”Nu am nici un merit pentru Oscarul câștigat”

Russell Crowe a câștigat un premiu Oscar pentru rolul din filmul ”Gladiatorul” (2000), însă crede că nu a fost meritul lui. ”Cel care merită acest premiu este regizorul Ridley Scott. Filmul a fost genial de la cap la coadă și eu nu am fost decât un șurub într-un angrenaj conceput cu măiestrie de Sir Ridley”, a declarat Crowe. ”Am primit foarte multe felicitări și am mai luat multe premii după acest rol, dar nimeni nu s-a gândit că am devenit cine sunt acum datorită acestor două persoane: Sharon Stone și Ridley Scott”, a mai punctat Crowe.

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net