Russell Crowe, 56 de ani: ”Dacă nu era Sharon Stone, nu ajungeam actor”


    Russell Crowe a pierdut lupta cu kilogramele în ultima vremeFoto: Click!
Russell Crowe a pierdut lupta cu kilogramele în ultima vremeFoto: Click!

Russell Crowe, în vârstă de 56 de ani, a vorbit în premieră despre începuturile lui la Hollwood. Starul australian a povestit că actrița de 62 de ani l-a convins să debuteze la Hollywood în filmul ”The Quick and the Dead” (1995) pentru că îl văzuse într-un film cu buget redus și i-a spus că e talentat.

Russell Crowe îi datorează succesul din carieră și poate premiul Oscar obținut pentru rolul din ”Gladiatorul” blondei din ”Basic Instinct”. Actorul de 56 de ani a fost invitat în emisiunea ”Late Night with Seth Meyers” cât de mult a fost influențat de Sharon Stone, de 62 de ani, să ajungă în primul lui rol mare de la Hollywood. ”Mi-au trebuit probabil 18 luni sau mai mult și practic sute de întâlniri înainte de a apărea într-un film american. Am acceptat numai datorită lui Sharon Stone care a văzut un film cu mine și mi-a insuflat încredere”, a declarat Russell care are acum o avere de 95 de milioane de dolari.

Citește și:

Russell Crowe a ajuns de nerecunoscut. Nici nu ai zice că toate femeile suspinau după el

Cât de mult s-a îngrășat Russell Crowe! Actorul e de nerecunoscut

Filmul ”Mai iute ca moartea”, din 1995, l-a consacrat, însă numai datorită insistențelor lui Sharon Stone
Filmul ”Mai iute ca moartea”, din 1995, l-a consacrat, însă numai datorită insistențelor lui Sharon Stone

Cum a ajuns să joace în filmul ”Mai iute ca moartea”?

Russell Crowe a dat lovitura la Hollywood datorit filmului ”The Quick and the Dead” (”Mai iute ca moartea”-1995). A jucat alături de Leonardo DiCaprio, Hugh Jackman și Sharon Stone și filmul a fost un succes în cinematografe. Însă, inițial, Crowe nu a vrut să semneze contractul.Aici a intervenit actrița din ”Basic Instinct”, care era și producătorul ecranizării. Sharon Stone i-a explicat că trebuie să fie o poveste de dragoste între personajul interpretat de ea, The Lady și Colt (Russell Crowe) și că rolul i se potrivește de minune pentru că seamănă cu un duel medieval, numai că în loc de săbii vor avea pistoale. ”Sharon Stone a spus răspicat: Vreau să angajez un actor față de care să am și sentimente erotice. S-a duelat cu producătorii și regizorul și m-a convins pe mine că accept rolul”, a spus cu modestie Crowe.

”Nu am nici un merit pentru Oscarul câștigat”

Russell Crowe a câștigat un premiu Oscar pentru rolul din filmul ”Gladiatorul” (2000), însă crede că nu a fost meritul lui. ”Cel care merită acest premiu este regizorul Ridley Scott. Filmul a fost genial de la cap la coadă și eu nu am fost decât un șurub într-un angrenaj conceput cu măiestrie de Sir Ridley”, a declarat Crowe. ”Am primit foarte multe felicitări și am mai luat multe premii după acest rol, dar nimeni nu s-a gândit că am devenit cine sunt acum datorită acestor două persoane: Sharon Stone și Ridley Scott”, a mai punctat Crowe.

cub theo rose anghel damian png
Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
cub ioana ilie nastase png
mihai voropchievici jpg
FotoJet jpg
cub mircea baniciu png
transylvania 3902156 1920 jpg
Catalin Botezatu png
bunic Flickr.com Candice Pdx
image
image
image
image
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg