Russell Crowe se iubește cu o femeie cu 26 de ani mai tânără! Cine este cea care l-a cucerit


    Starul s-a giugiulit întruna cu iubita în timpul unei partide de tenisFoto: Profimedia
Starul s-a giugiulit întruna cu iubita în timpul unei partide de tenisFoto: Profimedia

Se confirmă! Russell Crowe, binecunoscut pentru rolul din filmul ”Gladiatorul”, se iubeşte cu o femeie cu 26 de ani mai tânără. El a fost surprins în timp ce o săruta pasional.

Nu demult, Russell Crowe (56 de ani) a fost surprins în scene tandre cu mult mai tânăra actriţă Britney Theriot, de 30 de ani. S-a zvonit atunci că ar putea să fie o relaţie între ei. Însă abia în urmă cu două zile s-au lămurit lucrurile. Actorul a fost pozat de paparazzi în timp ce o săruta cu foc pe blondină în timpul unei partide de tenis, la Sydney, în Australia. Actriţa, cunoscută din filmul ”Oraşul corupt”, se vedea de asemenea că i-a răspuns cu mare dragoste la sărut. Râdeau tot timpul, împreună, şi păreau foarte fericiţi.


    Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Russell Crowe s-a despărţit, în 2012, de fosta lui soţie, Danielle Spencer (51 de ani), care l-a părăsit pentru dansatorul Damian Whitewood (46 de ani). Divorţul lor a fost finalizat abia şase ani mai târziu, după 15 ani de căsnicie. Apropiaţii au condamnat-o pe Danielle pentru că l-a părăsit pe Russell, care era un bărbat de casă, un tată exemplar pentru fiii lor şi o adora. Starul a scăpat să-i dea jumătate din averea de 100 de milioane de dolari fostei soţii. Ei au împreună doi copii, Charles (16 ani) şi Tennyson (14 ani), care au rămas cu mama lor. Russell Crowe a fost laureat cu premiul Oscar pentru rolul din filmul ”Gladiatorul”, din 2000.

FotoJet (1) jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
serial wednesday jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
cub Kirstie Alley
concediu ingrijirea copilului jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
michael kutcher and ashton kutcher jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub Kirstie Alley
elena gheorghe   familie jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg