S-a aflat cauza morții lui Hugh Hefner, fondatorul Playboy

Ultima actualizare:

    Hugh Hefner a murit la vârsta de 91 de ani foto: Hepta
Hugh Hefner a murit la vârsta de 91 de ani foto: Hepta

Tăticul Playboy a încetat din viaţă în urmă cu o săptămână, la vârsta de 91 de ani. În ziua morţii, “Playboy Entreprises” a anunţat într-un comunicat că Hugh Hefner a murit din cauza naturale, în locuinţa sa din Los Angeles.

Ieri, însă, tabloidul Page Six a făcut o dezvăluire cutremurătoare. Potrivit certificatului de deces emis de către Los Angeles County Department of Public Health şi obţinut de jurnaliştii americani, tăticul Playboy era infectat cu Escherichia coli (E.coli), o bacterie extrem de periculoasă.

În document se mai arată că Hugh avea septicemie, iar tratamentul cu antibiotice pentru infecţia cu E. Coli nu a dat rezultat. Din cauza acestei bacterii, fondatorul Playboy a intrat în şoc septic.

Văduva lui Hugh Hefner, prima declaraţie după moartea acestuia

Crystal Harris (31 de ani), văduva controversatului fondator al imperiului Playboy a vorbit pentru prima dată despre moartea soţului ei la vârsta de 91 de ani, într-un interviu acordat revistei People.


    Hugh Hefner şi Crystal Harris s-au căsătorit în 2012
Hugh Hefner şi Crystal Harris s-au căsătorit în 2012

„A fost un erou american. Un pionier. Un suflet bun şi umil, care şi-a deschis viaţa şi casa pentru întreaga lume. Am simţit cât de mult m-a iubit. L-am iubit atât de mult. Îi sunt foarte recunoscătoare. Mi-a dat viaţă. M-a îndrumat. El m-a învăţat ce înseamnă bunătatea. Voi fi etern recunoscătoare pentru faptul că am fost alături de el, ţinându-l de mână şi spunându-i cât de mult îl iubesc. Mi-a schimbat viaţa, mi-a salvat viaţa. M-a făcut să mă simt iubită în fiecare zi. El a fost ca un far pentru lume, o forţă ca nimeni alta. Nu a existat şi nu va mai exista niciodată un alt Hugh M. Hefner. Mă alătur celor care sunt în doliu. Vă mulţumesc pentru toate mesajele de condoleanţe, iar pe toţi cei care vă exprimaţi sentimentele de durere pentru moartea lui, vă vedem şi suferim alături de voi“, a declarat modelul despre Hugh Hefner.

Se odihneşte lângă Marylin Monroe


    Marilyn Monroe, eterna iubire a lui Hefner
Marilyn Monroe, eterna iubire a lui Hefner

Părintele Playboy a fost incinerat, iar cenușa sa a fost înhumată în cimitirul Westwood Memorial Park din Los Angeles, chiar lângă Marilyn Monroe. Actrița a fost primul iepuraș Playboy care a apărut în primul număr al revistei, în luna decembrie a anului 1953.

În 2009, când Hefner a plătit 75.000 de dolari pentru locul de veci, acesta spunea că ocazia de a petrece eternitatea lângă Marilyn este prea dulce pentru a fi ratată.

„Cred în lucrurile simbolice. Este mult prea dulce gândul că îmi voi petrece eternitatea alături de Marilyn Monroe pentru a nu-mi face acest capriu”, a declarat el pentru Los Angeles Times în 2009.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net