S-au făcut de râs pe covorul roşu! Cele mai tari gafe de la Cannes 2016

Ultima actualizare:
„Frumuşica” şi-a etalat  pedichiura impecabilă  după ce şi-a zvârlit pantofii
„Frumuşica” şi-a etalat pedichiura impecabilă după ce şi-a zvârlit pantofii

Demenţă totală la ­Festivalul de Film de la Cannes! Dacă în prima seară divele au făcut paradă în rochiile lor, joi au luat-o complet razna. Ia uite cum s-au dat în spectacol pe covorul roşu.

Vedetele au uitat că pe străzile din Cannes mişună militari, trupe speciale, poliţişti şi nu pleacă nicăieri fără bodyguarzii lor înarmaţi, din cauza ameninţărilor teroriste venite din partea jihadiştilor din Statul Islamic.

Susan Sarandon  ştie că are un piept  generos şi îl pune  în valoare cum trebuie
Susan Sarandon ştie că are un piept generos şi îl pune în valoare cum trebuie

Atunci când ajung pe covorul roşu uită de tot şi de toate şi fac spectacol. George Clooney, care a împlinit 55 de ani la 6 mai, era să îşi înghită limba de emoţie când s-a trezit că o pală de vânt i-a dezgolit indecent de mult picioarele soţiei lui, Amal. Şi asta se întâmpla taman în timpul pozei de grup de la premiera filmului „Money Monster”, în care joacă alături de Julia Roberts (48 de ani). Mai mult decât atât, rochia semnată Atelier Versace purtată de superba Amal Clooney (38 de ani) a sabotat-o rău la gală, pentru că a călcat de nenumărate ori pe falduri şi era să cadă din picioare când suia scările. La două secunde după ce lui Amal Clooney i s-a suit rochia în cap, i-a venit rândul Juliei Roberts să se dea în spectacol.


    Susan Sarandon  ştie că are un piept  generos şi îl pune  în valoare cum trebuie Foto: AFP/ Guliver/ Getty Images/ AP
Susan Sarandon ştie că are un piept generos şi îl pune în valoare cum trebuie Foto: AFP/ Guliver/ Getty Images/ AP

„Frumuşica” a renunţat la platformele negre şi a început să defileze cu talpa goală (mărimea 39) pe covorul roşu, în aplauzele fotografilor. Rochia purtată de ea a fost semnată de Armani Prive. După ce grupul de petrecăreţi a intrat în sala de vizionare a ecranizării, Susan Sarandon a strălucit într-o rochie extrem de decoltată. Actriţa de 69 de ani a scăpat de ghips şi a „sărbătorit” evenimentul dez­golindu-şi piciorul până la înălţimi ameţitoare.

Ce trebuie să ştii despre Cannes

Festivalul a început la 11 mai şi ţine până pe 22 mai. Regizorul Pedro Almodovar este printre marii favoriţi la Palme D’Or, pentru care se luptă şi românul Cristi Mungiu. Woody Allen a stârnit mai multe controverse decât aprecieri la vizionarea filmului său „Cafe Society”. Zilele următoare vor veni pe covorul roşu Sean Penn, Vincent Cassel, Russel Crowe, Isabelle Huppert, Javier Bardem, Cherlize Theron şi Leonardo DiCaprio. Germania va fi cea mai bine reprezentată, venind aici cu 23 de producţii noi. Din cele 1.869 de filme înscrise, doar 49 au fost selectate de juriu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net