Salma Hayek a pozat în sânii goi! La 48 de ani, arată mai bine ca niciodată FOTO

Ultima actualizare:
Salma Hayek a pozat topless pentru revista Allure
Salma Hayek a pozat topless pentru revista Allure

Deși are o vârstă care ar trebui s-o determine să fie mai "cuminte", Salma Hayek (48 de ani) și-a uimit fanii cu un pictorial inedit. Celebra actriță a pozat în sânii goi pentru o revistă din străinătate.

Salma Hayek și-a uimit fanii cu o fotografie în care apare în sânii goi. Fotografia alb-negru, publicată în revista Allure, o înfățișează pe actriță într-un portret topless. Deși a fost complexată în legătură cu mâinile ei o perioadă foarte îndelungată, actrița a trecut peste această problem și s-a lăsat pozată cu mâinile pe sânii dezgoliți, potrivit eonline.com.

Așa arată Salma Hayek topless


    Salma Hayek a pozat topless pentru revista Allurefoto: Allure Magazine
Salma Hayek a pozat topless pentru revista Allurefoto: Allure Magazine

Experiența a fost una revelatoare pentru Salma, care a mărturisit că după ce a văzut fotografia a început să se simtă mai bine în legătură cu mâinile ei: „Credeam că mâinile mele sunt mai mari. Sunt mari, dar nu sunt destul de mari să îmi acopere sânii. Acoperă destul, dar în capul meu acopereau mai mult”, a declarat frumoasa vedetă.

Mai mult, aceasta spune că este o realizare să se poată lăsa fotografiată în sânii goi la vârsta pe care o are: „Este important să fii liber… iar la vârsta mea este emoționant că încă pot să fac o astfel de fotografie”, a adăugat Salma.

Cu toate acestea, actrița susține că nu a apelat niciodată la operații estetice pentru a-și menține frumusețea. Mai mult, aceasta a mărturisit că cel mai prost sfat de frumusețe pe care l-a primit a fost să își pună botox. Când era mai tânără, esteticienii încercau să o convingă să își facă astfel de operații pentru a preveni îmbătrânirea tenului, însă acum este foarte fericită că a luat decizia de a nu apela la astfel de proceduri. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net