Salma Hayek ne arată fundul gol. Actriţa mexicană suceşte minţile bărbaţilor cu formele ei şi la 48 de ani

29 ianuarie 2015
image
2015 Focoasa brunetă arată trăsnet în pelicula „Everly”, deşi e trecută de prima tinereţe

Sexy şi rea! A trecut de prima tinereţe, dar Salma Hayek continuă să facă furori şi la 48 de ani. Actriţa a apărut goală-puşcă în cel mai recent film al ei, „Everly”.

Actriţa mexicană mărturisea în urmă cu trei ani că a plâns în hohote când s-a dezbrăcat prima oară. Cu toate acestea, Salma Hayek continuă să se despoaie, deşi se gândeşte numai la părinţii ei, care ar puteau-o vedea în costumul Evei. Iar cine a văzut-o goală-puşcă în filmul „Desperado”, alături de Antonio Banderas, înţelege de ce bruneta a devenit o bombă-sexy. Cu o avere personală de 85 de milioane de dolari şi mamă a unei fetiţe de 8 ani, Salma a aşteptat 20 de ani ca să-i mulţumească pe bărbaţii care aşteptau să se bucure de o privelişte sexy. În vârstă de 48 de ani, vedeta nu părea deloc timidă atunci când a fost vorba să renunţe complet la haine în pelicula „Everly”. Atitudinea de fată rea şi formele voluptoase au încins repede imaginaţia reprezentaţilor sexului tare. Spre disperarea lor însă, doar soţul ei, afaceristul francez François-Henri Pinault se bucură de nurii ei.

image

image
1995 „Desperado”

image
2002 „Frida”

image
2008 „Ask The Dust”
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
dorian popa babs jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg
3pelinel png
ramona olaru png
5leona lewis insarcinata png