Salma Hayek, secretul siluetei perfecte la 54 de ani: o rutină de yoga de doar cinci minute


    Salma Hayek publică mereu fotografii în care apare în bikini foto: Instagram
Salma Hayek publică mereu fotografii în care apare în bikini foto: Instagram

La 54 de ani, Salma Hayek arată incredibil şi nu se sfieşte să publice imagini cu ea în bikini sau ţinute sumare. Actriţa susţine că un secret care o ajută să îşi menţină formele: o rutină de sport intensă, de doar cinci minute, pe care a conceput-o chiar ea.

"Îmi place să fac yoga şi am inventat o rutină de cinci minute în care îmi lucrez întreg corpul. Te dor toate a doua zi, dar când o faci, nu simţi nimic", a declarat Salma, conform mirror.co.uk. 

Cu toate acestea, actriţa recunoaşte că nu arată mereu ca în pozele pe care le publică pe contul său de Instagram. Ea a povestit cum lucrează intens la sală şi ţine dietă înainte de a pleca în vacanţă, face 1.000 de poze în primele câteva zile de concediu, iar apoi se relaxează, mânâncă tot ce îi pofteşte inima şi pune la loc kilogramele pierdute. "Nu mai arăt ca în pozele publicate. Arăt aşa pentru o perioadă scurtă de timp". 

Mai mult, Salma a recunoscut că se simte bine în pielea ei, acum, la 50 de ani. "Îmi place că am 54 de ani, e o reuşită. Am urât momentul în care am împlinit 30 de ani, am avut o cădere nervoasă, la acum, la 50 de ani, mă simt grozav. Simt că am totul, sunt foarte recunoscătoare şi mă simt binecuvântată. Dar simt mereu nevoia să evolueze şi să cresc. Uneori e uşor să rămâi în zona de confort, dar atunci cânt te opreşti din a te provoca să incerci lucruri noi, atunci ai îmbătrânit cu adevărat", a declarat actriţa. 

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
couple 7353748 1920 jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
cub kamara png
madalina manole facebook jpg
horoscop jpg
sex jpg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina