Salma Hayek, secretul siluetei perfecte la 54 de ani: o rutină de yoga de doar cinci minute

Ultima actualizare:

    Salma Hayek publică mereu fotografii în care apare în bikini foto: Instagram
Salma Hayek publică mereu fotografii în care apare în bikini foto: Instagram

La 54 de ani, Salma Hayek arată incredibil şi nu se sfieşte să publice imagini cu ea în bikini sau ţinute sumare. Actriţa susţine că un secret care o ajută să îşi menţină formele: o rutină de sport intensă, de doar cinci minute, pe care a conceput-o chiar ea.

"Îmi place să fac yoga şi am inventat o rutină de cinci minute în care îmi lucrez întreg corpul. Te dor toate a doua zi, dar când o faci, nu simţi nimic", a declarat Salma, conform mirror.co.uk. 

Cu toate acestea, actriţa recunoaşte că nu arată mereu ca în pozele pe care le publică pe contul său de Instagram. Ea a povestit cum lucrează intens la sală şi ţine dietă înainte de a pleca în vacanţă, face 1.000 de poze în primele câteva zile de concediu, iar apoi se relaxează, mânâncă tot ce îi pofteşte inima şi pune la loc kilogramele pierdute. "Nu mai arăt ca în pozele publicate. Arăt aşa pentru o perioadă scurtă de timp". 

Mai mult, Salma a recunoscut că se simte bine în pielea ei, acum, la 50 de ani. "Îmi place că am 54 de ani, e o reuşită. Am urât momentul în care am împlinit 30 de ani, am avut o cădere nervoasă, la acum, la 50 de ani, mă simt grozav. Simt că am totul, sunt foarte recunoscătoare şi mă simt binecuvântată. Dar simt mereu nevoia să evolueze şi să cresc. Uneori e uşor să rămâi în zona de confort, dar atunci cânt te opreşti din a te provoca să incerci lucruri noi, atunci ai îmbătrânit cu adevărat", a declarat actriţa. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net