Salman Khan, condamnat la 5 ani de închisoare pentru braconaj

simeon stalpnicul png
Salman Khan este acuzat de braconaj

Iubitul Iuliei Vântur, starul bollywoodian Salman Khan, a fost condamnat la 5 ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat de braconaj de o instanţă din India, ţara sa natală. El ar fi omorât două antilope rare dintr-o specie care este protejată de lege. Din nefericire, nu este prima dată când el are probleme cu legea, actorul fiind şi în trecut judecat pentru braconaj.

Salman Khan ar fi ucis animalele în timp ce filma o scenă dintr-o nouă producţie. Şi alţi colegi de-ai săi au fost acuzaţi de braconaj, dar nu au fost găsiţi vinovaţi, spre deosebire de iubitul Iuliei Vântur. Instanţa a decis că el se face vinovat de uciderea acestei specii rare de animale şi că pedeapsa este reprezentată de închisoare, între un an şi şase ani, în cel mai rău caz, relatează independent.co.uk.

simeon stalpnicul png
Iulia Vântur, alături de câţiva dintre membrii familiei lui Salman Khan Foto:Arhivă personală

Salman are dreptul de a ataca decizia şi poate scăpa basma curată, aşa cum a făcut-o şi în trecut, atunci când a ucis nişte animale şi a fugit de la locul faptei. La acel moment, judecătorii l-au achitat, dar se pare că renumitul actor nu se învaţă minte şi continuă să rănească sau să ucidă animale nevinovate. În anul 2006, atunci când a avut loc incidentul amintit, Salman a stat pentru doar o săptămână în spatele gratiilor, apoi a fost eliberat pentru a se întoarce la vechile obiceiuri. 

Mai mult decât atât, actorul indian a mai avut şi alte neînţelegeri cu legea şi cu membrii poliţei. În anul 2015, el a accidentat un om al străzii ca apoi să fugă de la locul faptei şi să refuze să suporte consecinţele faptei sale. Desigur, el a fost achitat şi în acel caz. 

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
cub muzica populara braconier png
image png
Charlene de Monaco
andrei rosu mihaela bilic png
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
image png
Vladimir Putin si Serghei Soigu la parada navala a Marinei ruse FOTO EPA-EFE
Muncitori nord coreeni FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
andrei rosu mihaela bilic png
ramona manole ionita clejani  (2) jpg
Prodanca a venit în verde la parastas
image png
cub muzica populara braconier png
cub rona harner png