Sandra Bullock l-a despărţit pe Clooney de Canalis

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dezvăluiri incendiare. Sandra Bullock ar fi produs despărţirea lui George Clooney de Elisabetta Canalis, potrivit "In Touch". Şi alte surse vorbesc de o posibilă relaţie între cei doi.

George Clooney (50 de ani) se află la Londra, unde filmează împreună cu Sandra Bullock (46 de ani) pentru noul lungmetraj "Gravity". Cei doi au fost văzuţi tot mai apropiaţi în ultima vreme.

Clooney se arată foarte atras în special de micuţul Louis, băieţelul de un an pe care actriţa l-a adoptat. Se joacă mereu cu băieţelul, care ar fi favorizat întărirea prieteniei ei.

Elisabetta Canalis (32 de ani), fosta iubită a lui George Clooney, ar fi aflat de apropierea lor şi ar fi turbat de gelozie. Ea i-a cerut actorului, cu insistenţă, să se căsătorească, enervată din cauza bârfelor despre idila acestuia cu Sandra Bullock. Clooney i-a făcut un scandal monstruos şi a părăsit-o.

Elisabetta Canalis, turbată că a fost părăsită

De ciudă că a fost părăsită, Elisabetta Canalis a făcut o mulţime de stricăciuni în vila lui Clooney de pe malul lacului Como, unde s-au întâlnit ultima oară.

Italianca îl voia cu orice preţ şi chiar luase lecţii de gătit pentru a fi o gospodină desăvârşită pentru el. Starul a avut legături cu mai multe femei, cum ar fi Kelly Preston, Renee Zelweger, Naomi Campbell şi Cindy Crowford, dar nu a fost însurat decât cu Talia Balsam timp de 3 ani.

George Clooney: «Fă paşi! Nu mă însor!»

George Clooney s-a despărţit de Elisabetta Canalis

Andreea Esca: I-aş lua interviu lui George Clooney. Este un bărbat extrem de frumos

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net