Şapte vorbe de duh complet SURPRINZĂTOARE venite din partea unor celebrităţi

Ultima actualizare:

    Jessica Biel era spaima veveriţelor
Jessica Biel era spaima veveriţelor

Multe dintre personalităţile despre care citim astăzi în presă au fost diferite faţă de portretele create de către mass-media. De pildă, unii dintre aceşti oameni faimoşii au rostit vorbe de duh spectaculoase care astăzi pot părea surprinzătoare şi cărora nu le-a fost acordată mediatizarea meritată.

1. "Când eram copil, am târât o veveriţă moartă acasă pe un skateboard, am disecat-o şi am încercat să mă uit să văd cum îi arată creierul", povestea Jessica Biel, potrivit Cracked.com.

2. "Ca să stabilizăm populaţia lumii, trebuie să elimină 350.000 de oameni zilnic. E un lucru oribil de spus, dar e la fel de rău să nu îl spui", credea Jacques Cousteau.

3. Karl Marx: "Tot ce ştiu este că nu sunt marxist".

4. Walt Disney, pe lângă personajele care ne-au fermecat copilăria, a dat naştere şi unor replici care au rămas legendare. "Îl iubesc pe Mickey Mouse mai mult decât pe orice altă femeie pe care am cunoscut-o" este una dintre mărturisirile sale care cu siguranţă nu va fi dată uitării.

5. Tot în seria mărturisilor uimitoare intră şi cea a lui David Duchovny, actorul din "Californication" care afirmă nonşalant că ... poartă scutece.

6. Steven Seagal, actorul care s-a făcut remarcat graţie rolurilor sale din filmele de acţiune, s-a aşezat pe un soclu alături de Papa sau Dalai Lama fără să îşi dea, probabil, seama. "Oamenii din toată lumea mă recunosc drept lider spiritual", a spus el.

7. Faptul că Hitler a fost marcat de anumite evenimente din copilăria sa este cunoscut de toată lumea. Există, însă, o întâmplare aparte care este posibil să le fi scăpat istoricilor. "Porcul care mi-a furat câinele nu îşi dă seama ce mi-a făcut"se plângea Hitler, într-un acces de nervi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
sebok jpg
maria ciobanu jpg
banner doina spataru png
andreea sandel balan  jpg
banner par
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
stefan tache jpg
doliu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net