Sara Carbonero nu gustă glumele pe seama lui Iker Casillas - VIDEO

Ultima actualizare:

Vineri, la Palatul Sporturilor din Madrid, în prezenţa a 15.000 de persoane, a avut loc gala Premiilor 40 Principales, acordate de postul de radio cu acelaşi nume. Evenimentul a contat pe prezenţa a numeroase vedete şi pe o prezentatoare la fel de celebră, Sara Carbonero, informează Europa Press.

Premiile 40 Principales, ajunse la a cincea ediţie, au fost onorate cu prezenţa, printre alţii, de Alejandro Sanz, Melendi, Maldita Nerea, Dani Martin, dintre vedetele spaniole, precum şi de nume mari din showbiz-ul internaţional, ca Ricky Martin, Kylie Minogue sau Kesha.

Cu toate acestea, protagonista serii a fost tot Sara Carbonero, care a prezentat Premmiile împreună cu Jose Ramon de la Morena. Iubita lui Casillas a fost primită de public cu scandarea: "Iker, Iker, Iker!", dar prezentatoarea s-a făcut că nu aude.

De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, colegul de scenă a jurnalistei s-a gândit să continue cu glumele proaste. Când a venit momentul acordării premiului pentru "Cel mai bun artist internaţional de limbă spaniolă", câştigat de Shakira, prezentatorul a strigat: "Premiul merge către Iker Casillas!!". Sara Carbonero nu a gustat gluma lui Jose Ramon de la Morena, înroşindu-se şi, deşi s-a abţinut cu greu să nu-i răspundă "impertinentului", s-a văzut pe chipul său că "umorul" colegului său i-a provocat disconfort.

Vezi momentul "glumei" care a supărat-o pe Sara Carbonero!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Emma Raducanu cu decorația primită de la regele Charles FOTO Getty Images (1) jpg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net