Sarah Jessica Parker, biciclistă stilată la 54 de ani

Ultima actualizare:

    Sarah Jessica Parker,  pe bicicletă,  în New YorkFotografii: Profimedia
Sarah Jessica Parker, pe bicicletă, în New YorkFotografii: Profimedia

Bicicleta e secretul formei lor fizice de invidiat! Sarah Jessica Parker se menţine tânără dând la pedale. Arnold Schwarzenegger, Rachel Weisz şi Naomi Watts se dau şi ei în vânt după cursele pe două roţi.

Sarah Jessica Parker adoră mersul pe bicicletă. Actriţa, în vârstă de 54 de ani, care a câştigat patru Globuri de Aur pentru rolul său din “Totul despre sex”, alege cât se poate de des cursele pe două roţi, ca să nu se îngraşe. De aceea, a fost bucuroasă, recent, când a fost pusă de regizorul filmului “Divorce” să pedaleze prin New York, la turnarea unor scene. Vedeta, care are o avere de 150 de milioane de dolari, a făcut şi câteva curse în plus de plăcere. 

Şi ei preferă să facă sport în aer liber

Arnold Schwarzenegger (72 de ani) e de asemenea pasionat de mersul pe bicicletă. Starul, cu o avere de 400 milioane $, spune că mersul pe două roţi îl ajută să-şi protejeze genunchii. Pe măsură ce înaintează în vârstă, dă la pedale zilnic pentru buna funcţionare a încheieturilor. Ca să se menţină în formă, “Terminatorul” îşi începe fiecare zi pe bicicletă. Însă asta nu înseamnă că renunţă la antrenamentele zilnice de la sală.

Chiar dacă are o fetiţă de numai 1 anişor, actriţa Rachel Weisz, de 49 de ani, nu concepe viaţa fără bicicletă. Face ce face şi găseşte timp să dea o fugă pe două roţi. Ea a fost surprinsă recent alergând cu bicicleta prin Londra. Pedalatul a ajutat-o pe soţia actorului Daniel Craig, 51 de ani, să-şi revină foarte repede la silueta de dinainte de naştere. Rachel are o avere de 36 de milioane de dolari.

Superba blondă Naomi Watts pare să fi găsit elixirul tinereţii, atât de bine arată la vârsta de 50 de ani. Are un trup tras prin inel, nu ai zice că a născut de două ori şi este mama a doi copii, Kai, de 10 ani, şi Sasha, în vârstă de 11 ani. Unul dintre secretele sale pentru a-şi păstra silueta şi tinereţea este mersul pe bicicletă. În plus, scapă de blocajele din trafic. Una dintre cele mai bine cotate actriţe de la Hollywood, nominalizată de două ori la Oscar, cu o avere de 30 de milioane de dolari, Naomi nu concepe nici o zi fără să facă măcar o cursă pe două roţi. 

Mersul pe bicicletă aduce mari beneficii

  • Arde caloriile, menţine corpul frumos
  • Încarcă trupul cu energie
  • Menţine starea de sănătate a organismului
  • Tonifiază musculatura
  • Eliberează de stres
image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net