Seal continuă războiul cu Heidi Klum. A dat-o în judecată pentru că vrea să se mute cu copiii în Germania


    Seal și Heidi Klum au fost căsătoriţi între 2005 şi 2014
Seal și Heidi Klum au fost căsătoriţi între 2005 şi 2014

Seal continuă războiul cu fosta sa soție, Heidi Klum. Dacă, până acum, cântărețul spunea că fotomodelul are de gând să ducă pe copiii lui în Germania în timp ce turnează pentru o emisiune, acum el spune că Heidi are un plan secret.

Seal (57 de ani) continuă războiul cu fosta sa soție, Heidi Klum , de 47 de ani. Dacă, la început, cântărețul a crezut că ea vrea să ducă pe copii în Germania numai temporar, iată că acum spune că aceasta are un plan secret să nu-i mai aducă niciodată în SUA. De aceea, el a dat-o în judecată, sub acuzația că se teme că acolo  este ”focar de COVID-19”. Seal are o relație foarte apropiată cu cei trei copii pe care îi are cu Heidi, Lou, 10 ani, Henry, 14 ani, şi Johan, 13 ani, dar și cu Leni pe care ea o are din altă relație. Gândul că fosta nevastă îi va îndepărta de el definitiv îl înnebunește.

Heidi Klum face plajă în curte, în pielea goală! Ce priveliște minunată au vecinii ei!

Amor în carantină! Heidi Klum i-a dansat în sânii goi, soțului în grădină

În prezent, Seal locuiește aproape de fosta soție

La 28 august, Heidi și Seal vor compărea în faţa instanţei din Los Angeles, într-o sesiune extraordinară, pentru a rezolva problema. Ei au fost căsătoriţi între 2005 şi 2014 şi s-au despărţit civilizat, împărţind custodia celor trei copii comuni şi a lui Leni, pe care Seal a adoptat-o. Conform Daily Mail, Leni va fi martor în proces şi va depune mărturie în favoarea mamei ei şi a plecării în Germania. În prezent, Heidi Klum şi soţul ei, Tom Kaulitz (30 de ani), locuiesc la o vilă din Los Angeles, în apropierea casei deţinute de britanicul Seal, care are o avere estimată la 40 de milioane de dolari. Seal continuă războiul cu fosta sa soție, Heidi Klum, și e decis să-l câștige cu orice preț.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
andreea marin
cub Andreea Perju png
cub lensa animat gif
horoscop jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
cub camelia șucu (1) png
image
image
image
image
image
image
cub andrele png
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
lorena serban tiktok jpg