Sean Penn, violent cu femeile? A fost acuzat că și-a bătut iubitele


    Actorul s-a săturat să fie acuzat că bate femeile și a apelat la avocații luiFoto: Getty
Actorul s-a săturat să fie acuzat că bate femeile și a apelat la avocații luiFoto: Getty

Sean Penn (55 de ani) a deschis un proces de 10 milioane de dolari, după ce regizorul Lee Daniles (55 de ani) l-a comparat cu Terence Howard (46 de ani), care a recunoscut recent că și-a bătut fosta soție, Miranda, într-un interviu ce a stârnit un adevărat scandal în lumea Hollywoodului. Daniels i-a luat apărarea actoruluu bătăuș, comparându-l cu Penn și cu Marlon Brando.

Sean Penn l-a dat în judecată pe Lee Daniels și i-a cerut daune morale de 10 milioane de dolari, potrivit Entertainment Weekly.  Avocații actorului susțin că imaginea lui poate fi pătată de aceste afirmații false pe care le-a făcut faimosul regizor. 

"Howard n-a făcut nimic diferit de Marlon Brando sau Sean Penn și dintr-odată e un demon", aceasta este remarca făcută de Lee Daniels, care ar putea să îl coste milioane de dolari.

Terence Howard ar fi fost arestat de cinci ori pe motiv că și-a bătut și abuzat soția, iar Lee Daniels a făcut aluzie că și Sean Penn ar fi fost violent cu femile, deși nu a dat nici un exemplu concret. 

"Sean a fost subiectul unor zvonuri false, bazate pe nimic și a unori atacuri nerușinate, ani la rând. Acesta este unul din ultimele exemple", a declarat avocatul lui Sean Penn, Matthew Rosengart.

FotoJet (6) jpg
FotoJet (2) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (1) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cub nicoleta voicu png
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi