Sebastian Stan a vorbit în română în cel mai nou film! Te «topești» după accentul lui!

Ultima actualizare:

Cu siguranță admiratoarele din România ale actorului Sebastian Stan și-au dorit măcar o dată să îl audă pe acesta vorbind în limba română, iar acum au avut și ocazia! Într-unul dintre filmele sale, Sebastian a demonstrat că nu și-a uitat limba maternă, chiar dacă este de atâția ani plecat în Statele Unite ale Americii, unde are o carieră înfloritoare. Iată ce replică a dat actorul!

Sebastian Stan a vorbit în română în cel mai nou film al său Foto: Instagram
Sebastian Stan a vorbit în română în cel mai nou film al său Foto: Instagram

Printre filmele populare în prezent pe platforma de streaming Netflix se numără și „355”, o peliculă americană de spionaj lansată de curând, în 2022, în care joacă și actorul român Sebastian Stan.

Sebastian Stan a vorbit în română în filmul „355”, popular acum pe Netflix

Fanele românce ale starului de la Hollywood au fost însă luate prin surprindere și „s-au topit” de-a dreptul când l-au auzit pe acesta dând la un moment dat o replică în limba română. Sebastian vorbește în continuare bine limba, chiar dacă este stabilit în SUA de atâția ani, iar partea în care acesta a rostit cuvintele în română a ajuns rapid virală și pe TikTok.

Actorul, care este născut la Constanța, vorbește în limba engleză pe tot parcursul filmului, însă, la un moment dat, acesta are și o replică în română. „Ai grijă cu ea! E frumoasă foc, dar e puțin zvăpăiată.”, e tot ce a fost nevoie să spună Sebastian Stan, iar TikTok-ul a luat-o razna! „Sebastian Stan vorbind în română e cel mai fierbinte!”, a scris o utilizatoare a platformei, iar multe altele i-au dat dreptate.

Filmul „355” are în distribuție mai multe actrițe celebre la Hollywood, printre care și Penélope Cruz, Diane Kruger, Jessica Chastain și Lupita Nyong’o.

De-a lungul timpului, Sebastian Stan a jucat alături de nume mari din industria actoriei, printre care și Natalie Portman, Mila Kunis și Vincent Cassel, în „Black Swan”, Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, în trilogia „Căpitanul America”, dar și cu Matt Damon în „Marțianul”, film cu șapte nominalizări la Oscar, sau cu Nicole Kidman în „Capcana”.

Citește și: Sebastian Stan, românul de la Hollywood, vrăjit de divele PRO TV

Sebastian Stan se mândrește că e român

Românul este cunoscut și pentru rolul său din serialul „Gossip Girl” și a primit o nominalizare pentru „cel mai bun actor în rol secundar” în filmul „I, Tonya!”, în cadrul Globurilor de Aur.

Sebastian Stan a plecat din România pe când avea opt ani, alături de mama sa, cei doi  stabilindu-se pentru o vreme în Viena. La 14 ani, Stan s-a mutat în New York, Statele Unite, unde trăiește și astăzi. „Câțiva ani, până la vreo 16-17 ani, am simțit multă rușine, multă frică să spun că sunt român. Acum sunt un român mândru.”, spunea el în urmă cu ceva vreme.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net