Secretele întunecate ale femeii fatale Marilyn Monroe, dezvăluite într-un nou documentar

21 decembrie 2018
Marilyn Monroe ┼či a g─âsit sf├ór┼čitul ├«n anul 1962 ├«n urma unei supradoze de barbiturice  jpeg
Marilyn Monroe ┼či-a g─âsit sf├ór┼čitul ├«n anul 1962 ├«n urma unei supradoze de barbiturice Foto:GettyImages

Marilyn Monroe este una dintre cele controversate actri┼úe din istoria Hollywoodului. Chiar dac─â au trecut decenii ├«ntregi de la moartea sa, pove┼čtile despre persoanlitatea complex─â ┼či z├ómbetul fermec─âtor al actri┼úei sunt mai vii ca niciodat─â. Acest lucru se datoreaz─â filmelor documentare care exploreaz─â via┼úa lui Marilyn dincolo de imaginea pe care aceasta o afi┼ča pe scen─â sau pe micile ecrane. Cel mai nou film despre actri┼ú─â scoate la iveal─â informa┼úii ne┼čtiute p├ón─â ├«n prezent.

Via┼úa lui Marilyn Monroe este ├«nc─â o dat─â subiect de discu┼úie ┼či controvers─â datorit─â celui mai nou documentar care se av├ónt─â ├«n lumea actri┼úei. Filmul se centreaz─â asupra licita┼úiei din anul 2016, ├«n cadrul c─âruia s-au v├óndut obiecte personale care au ap─ârut lui Marilyn. Filmul se nume┼čte Marilyn Monroe For Sale ┼či va fi lansat pe 23 decembrie, potrivit dailymail.co.uk.

Cutii, cosmetice, prescrip┼úii medicale, scrisori de dragoste, toate acestea sunt combinate ┼či analizate pentru a o ├«nf─â┼úi┼ča pe Monroe a┼ča cum era ├«n realitate. Cu multe tabieturi, obiceiuri ┼či cu o inteligen┼ú─â aparte, sunt cuvintele folosite de directorul executiv pentru a descrie filmul. "Cele mai pre┼úioase articole care o dev─âluie pe Marilyn sunt chiar scrisorile pe care aceasta le-a scris ├«n timpul vie┼úii. Colec┼úia de costume ┼či de rochii au fost v├óndute cu aproximativ 11 milioane de doalri acum doi ani, ├«n cadrul acelei renumite licita┼úii", a povestit acesta.

image
Personalitatea lui Marilyn Monroe continuă să reprezinte un subiect de discuţie

"Cea mai dureroas─â descoperire a fost realizarea faptului c─â cea mai mare dorin┼ú─â a lui Marilyn a fost aceea de a-┼či face o familie", a ad─âugat directorul. "Tot ce Marilyn ├«┼či dorea ├«n via┼úa asa era s─â aib─â un copil, a confirmat ┼či Marion Collyer", care a jucat ├«n filmul Some Like it Hot al─âturi de aceasta. Pu┼úini cunosc faptul c─â ea era ├«ns─ârcinat─â ├«n timp ce film─ârile pentru filmul numit anterior aveau loc. Din nefericire, actri┼úa a avortat spontan, lucru care i-a adus triste┼úe profund─â ┼či a atras dup─â sine sf├ór┼čitul mariajului cu Arthur Miller. 

Un alt subiect pe care documentar ├«l abordeaz─â f─âr─â ascunzi┼čuri este eticheta pe care Marilyn o primea oriunde mergea, aceea de sex simbol. Desigur, filmul aduce ├«n discu┼úie ┼či aspectele ├«ntunecate ale uneia dintre cele mai dorite femei a tuturor timpurilor. "Obi┼čnuia s─â ia amfetmaine pentru a primi por┼úia de energie necesar─â unei zile de munc─â ┼či noapte apela la barbiturice pentru a se vindeca de insomnii", a dezv─âluit directorul executiv.  De altfel, barbituricele au fost cele care i-au adus sf├ór┼čitul ├«n anul 1962.

Cum a murit Marilyn Monroe

Marilyn a fost g─âsit─â moart─â ├«n propria cas─â, ├«n 5 august 1962, complet dezbr─âcat─â, ├«ntins─â cu fa╚Ťa ├«n jos pe pat. La autopsie s-a constat c─â luase o doz─â prea mare din medicamentele prescrise de medici. Sus┼úin─âtori ai teoriei conspira┼úiei cred c─â moartea ei nu a fost un accident sau o sinucidere, ci o crim─â comandat─â de John sau Robert Kennedy sau chiar de CIA sau de Mafie.

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg