Secretul căsătoriei lui Michael Jackson cu Debbie Rowe. Fosta soție a artistului a dezvăluit adevărul

image
Debbie Rowe arată în prezent de nerecunoscut

Un fost bodyguard al lui Michael Jackson a spus că era impotent. Fosta soţie a megastarului, Debbie Rowe, a dezvăluit că a fost inseminată artificial.

Michael Jackson a decedat la 25 iunie 2009, la numai 50 de ani, din cauza unei supradoze de propofol, un calmant puternic. Fostul lui bodyguard, Matt Fiddes, care i-a fost alături din 1998 şi până la moarte, a spus că artistul era impotent din cauza folosirii îndelungate a calmantelor şi a drogurilor.

Fiddes, care era un confident al acestuia, a povestit că Jackson a fost părăsit de două iubite secrete, o tânără şi o angajată, din cauză că nu putea face sex. Şi Debbie Rowe, actualmente de 61 de ani, o fană înfocată care s-a oferit să-l facă tătic, a mărturisit că nu au făcut sex. ”Am fost inseminată ca o iapă”, a spus ea, dezamăgită. 

image
Debbie Rowe arată în prezent de nerecunoscut

Megastarul era în depresie, după divorţul de Lisa Marie Presley (în prezent de 52 de ani), din 1996, după doi ani de căsnicie. După ce Debbie a rămas însărcinată cu primul copil, Prince Michael (azi de 23 de ani), Michael a luat-o de soţie. Ea i-a mai dăruit şi o fiică, Paris (azi de 22 de ani), însă după naşterea acesteia nu a mai putut avea copii. De aceea, cântăreţul a divorţat de ea, în 1999, dându-i o vilă în Beverly Hills şi 8 milioane $. El a mai avut un copil, Prince Michael II (azi de 18 ani) de la o femeie rămasă necunoscută, tot prin fertilizare artificială. 

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
proteste iran septembrie 2022 foto afp
Roman Abramovici FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg