Secretul familiei Smith! Protecția Copilului l-a anchetat pe actor pentru că și-ar fi înfometat fiica

image
Will Smith și Jada sunt căsătoriți din 1997 și au împreună doi copii

Cuplul format din Will Smith, 51 de ani, și soția sa, Jada Pinkett, este unul dintre cele mai mediatizate de la Hollywood. De-a lungul timpului s-a vehiculat că cei doi s-au despărțit din cauza infidelității actorului, însă s-a dovedit că totul a fost doar un zvon. Recent, Jada a dezvăluit un episod neplăcut prin care a trecut familia sa în urmă cu câțiva ani. Jada a povestit că membrii familiei sale au fost interogați de un membru al Protecției Copilului după ce s-a vehiculat că fiica sa ar fi tratată în condiții inumane.

Will Smith și Jada Pinkett sunt căsătoriți din anul 1997 și au doi copii cu care se înțeleg de minune. Jaden a moștenit pasiunea tatălui său pentru actorie și muzică, iar fiica sa este deja un nume cunoscut în industria muzicală. În ciuda faptului că pe rețele de socializare, dar și în cadrul interviurilor par familia perfectă, iată că cei patru nu au fost ocoliți de zvonurile neplăcute de-a lungul timpului. 

Într-un interviu realizat recent, Jada a rememorat un episod deranjant care a avut loc în urmă cu șase ani, arunci când Serviciile de Protecție a Copilului au apărut la ușa casei sale pentru a investiga dacă fiica celebrilor actori, Willow Smith este tratată în mod corespunzător. 

image
Willow și Jaden Smith

În ediția de luni a popularului show online al actriței, Red Table Talk, Jada și Willow povestesc, în episodul special "Întreabă-ne din nou", despre experiența declanșată de o fotografie cu Willow fără bluză, la vârsta de 13 ani, în pat alături de un prieten de familie, Moises Arias (20 de ani), care a început să circule internetul. Willow a declarat că fotografia era ca un frate pentru ea, însă Protecţia Copilului s-a autosesizat pentru a investiga dacă este tratată adecvat de părinții. Mai mult decât atât, cei de la Protecția Copilului primiseră o plângere potrivit căreia Willow ar fi fost înfometată de cei care ar fi trebuit să îi poarte de grijă. 

image
Willow și Jaden Smith Foto Gettyimages

„A fost prima dată când am fost realmente furioasă”, a explicat actrița. „Mă uitam la doamna aceea și mă gândeam cum ar putea să ajute atâția alți copii, în loc să-și piardă timpul cu un copil care are absolut tot ce are nevoie”, a mărturisit Willow, în timpul interviului. 

Cu toate că ancheta desfășurată de Protecția Copilului a fost o experiență stresantă pentru întreaga familie, Jada este de părere că aceasta i-a apropiat mai mult, ca familie, și că prin prisma incidentului neplăcut, copiii au învățat că celebritatea are și dezavantaje numeroase, iar lucrurile nu sunt întotdeauna atât de roz precum par inițial.

Citește și 

Will Smith: "Oriunde mă duc, e cineva care a fost în chiloţi lângă soţia mea" VIDEO

Will Smith şi Martin Lawrrence revin în rolurile din "Băieţii răi" după 25 de ani

kate middleton
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
img (3) jpg
anamaria prodan si ionela prodan
cub octavia geamanu marian ionescu png
BeFunky collage (26) jpg
Melania şi Donald Trump
Alin Cocos și Monica Orlanda
Cum a explicat un comandant al separatiștilor pro ruși înfrângerile suferite în Ucraina FOTO  Captură Video  jpg
Piotr Tolstoi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda