Selena Gomez, dezvăluiri despre viața amoroasă: «Imi dau inima și sufletul!»

29 mai 2017
article img
Selena Gomez și The Weekend sunt împreună de aproape 6 lunifoto: Getty

Selena Gomez (24 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu celebrul cântăreț The Weekend (27 de ani). Chiar dacă până acum a ținut relația departe de ochii curioșilor și nu a făcut prea multe declarații despre aceasta, artista a acordat un interviu în care a vorbit despre sentimentele, tăirile și așteptările pe care le are de la aceasta.

În cadrul interviului pe care Selena Gomez la acordat unui post de radio, aceasta a vorbit deschis despre viața sa amoroasă. Cântăreața a vorbit pentru prima dată despre relația pe care o are cu The Weekend, relație care pare să meargă din ce în ce mai bine.

”Sunt genul de fată care iubește cu totul și cu disperare, întotdeauna am fost așa.  Îmi dau inima și sufletul pentru persoana pe care o iubesc. Așa funcționez eu”, a declarat Selena, potrivit Daily Mail.

article img
Selena Gomez a acordat un interviu unui post de radio, în care a vorbit despre relațiifoto: Getty

Chiar dacă nu a specificat concret numele iubitului ei, The Weekend, cântăreața a declarat hotărâtă că este ”luată”. Fostul star Disney a vorbit, de asemenea, și despre cum noua muzică pe care o face reflectă stilul ei de viață.

”Cred că m-am gândit prea mult timp la ce cred și spun oamenii despre mine. Nu cred că am nimic de pierdut. Toată energia mea va fi focusată pe persoanele pe care le iubesc și mă iubesc și voi face lucruri care să-i facă pe aceștia să simtă unele lucruri”, declara hotărâtă aceasta.

Selena și The Weekend și-au făcut relația publică în luna ianuarie, anul acesta, la doar două luni după ce cântărețul s-a despărțit de Bella Hadid, cu care a fost împreună mai bine de doi ani.