Selena Gomez și The Weeknd s-au despărțit? Justin Bieber este în culmea fericirii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Se pare că cei doi artiști ar fi pus capăt relației de 10 luni, din cauza volumului prea mare de muncă. Apropiații acestora susțin că Selena și Abel au rămas însă prieteni.

Această veste a venit la scurt timp după ce Selena Gomez a fost văzută în compania fostului ei iubit, Justin Bieber. Există însă și o explicație a acestei rupturi. ”,,Ea și Abel trec printr-o fază mai dificilă a relației lor în care se ceartă, se împacă. Este din ce în ce mai dificil, mai ales că el se află în turneu iar ea este în New York unde filmează pentru un film”, a mărturisit o sursă pentru tabloidele americane.

Potrivit sursei, Selena a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a merge la show-urile susținute de cântărețul The Weeknd, dar distanța dintre cei doi începe să-și spună cuvântul. ,,Deși nu mai formează un cuplu, cei doi încă păstrează legătura” a adăugat aceeași sursă. În tot acest context, Justin Bieber pare să fie cel mai fericit, după cum a fost surprins recent de fotografi.

Gomez (25 de ani) și Abel (27 de ani) și-au făcut apariția pentru prima dată în public la Met Gala 2017, eveniment la care și-a făcut apariția și fosta iubită a cântărețului, Bella Hadid. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net