Şerban Ionescu a murit. Colegii de teatru sunt îndurerați

Ultima actualizare:

    Artistul este  imobilizat la pat
Artistul este imobilizat la pat

Vestea morţii lui Şerban Ionescu a circulat cu repeziciune în lumea teatrului. Colegii alături de care actorul a lucrat zeci de ani îi deplâng moartea.

Îmi pare rau că trebuie să vorbesc despre un subiect atât de năprasnic. Sunt profund afectată, dar mai bine că s-a terminat acest chin. Să-l odihneasca Dumnezeu!”, a afirmat Ileana Stana Ionescu.

„Pentru mine o să rămână Pelicanu' ...studentul cu zâmbet timid, înalt şi ca un argint viu, talentat si iubit de profesorul lui, Amza, ce ne venea în casă, cu respect şi iubire. Mi-a fost şi o să-mi fie drag,. Dumnezeu să te odihnească, Şerban Ionescu!", a declarat Oana Pellea.

„Dumnezeu să-l ierte! Am fost coleg cu el în facultate. Eu anul 1, el anul 4. Când am fost prima dată în viața mea să votez, cu el am fost. El m-a dus. Câțiva ani mai târziu îmi amintesc că a făcut un gest incredibil. Filma pentru pelicula <<Ion>>, la Sibiu. A lăsat totul baltă, a luat taxiul de acolo și a venit la București ca să mă scoată în oraș. Șerban a fost un om de un mare caracter, un prieten adevărat... Un om bun", a spus Vasile Murar pentru Wowbiz.

„Lasă în urmă roluri, o amintire a celor care l-au iubit, un copil şi ne lasă pe toţi în urmă. Şerban Ionescu a plecat (...) Într-un fel mă bucur că a scăpat de chin, pentru că ştiu prin ce a trecut", a spus cu tristețe actorul Florin Zamfirescu.

„Se duc în neştire unul după altul. A fost o boală cumplită, cu sfârşitul acesta tragic... Era un om care ar fi putut să mai joace, să mai facă film", a declarat Cristina Deleanu.

„Sper să îl ajute Dumnezeu pe lumea cealaltă. Să îl întâlnească și pe Iura al meu", a fost mesajul transmis de Anca Pandrea, iubita lui Iurie Darie.

„Dumnezeu i-a iubit că i-a luat. Și unul, şi celălalt au avut o suferinţă îndelungată şi nu meritau. Au fost prea buni actori, prea buni oameni, ca să sufere atât de mult", a spus Florina Cercel despre Șerban Ionescu și Iurie Darie, care a murit de curând. "Un om minunat, un om cu o generozitate extarordinară", a continuat actrița.

"Dacă există o rază de lumină, e amintirea lui ca om şi a rolurilor pe care le-a lăsat în urmă , iar o a doua este fiul său, pe care l-a adorat", a afirmat Medeea Marinescu, care l-a descris pe Ionescu drept un om "plin de farmec", care "emana bună dispoziţie în jur". „Mi-e greu să înțeleg acum că nu mai e. Cred că în memoria publicului el va rămâne întruchiparea perfectă a lui <<Ion>>”, a mai spus actrița la Antena 3.

„Știu că a murit. Am aflat. Sunt terminat. Vă rog frumos să mă lăsați până mâine ca să-mi revin", a declarat Claudiu Bleonț pentru site-ul Wowbiz.

„Speram ca acestă veste să nu vină”, a spus Mircea Anca.

„Unul dintre cei mai buni oameni pe care am avut șansa să-i cunosc în această viață. Era în stare să polarizeze toate energiile pozitive”, consideră Dorin Andone.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net