Shakira, ce urât îţi stă nemachiată!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O femeie banală, mai degrabă urâtă! Aşa a apărut pe plajele din Hawaii celebra cântăreaţă Shakira. Nimic din înfăţişarea ei nu amintea de apariţiile şic de pe scenă, unde îşi arăta forme apetisante.

Fără machiaj, Shakira (36 de ani) nu a fost recunoscută de fani în vacanţa pe care a petrecut-o recent împreună cu iubitul său, Gerard Piqué (26 de ani), în Insula Hawaii. Diva părea mai slabă ca niciodată, fără sânii frumoşi şi formele senzuale pentru care s-a făcut remarcată în întreaga lume. Nici pletele nu le mai are blonde şi înfoiate, cum le ştiau admiratorii înfocaţi.

Cei doi s-au sărutat nestingheriţi în apă

simeon stalpnicul png

Deşi l-au avut cu ei şi pe micuţul Milan, în vârstă de 7 luni, cântăreaţa şi fotbalistul au reuşit să mai iasă şi singuri la plajă şi să se giugiulească în apă în voie. Shakira şi Piqué s-au cazat la Mauna Lani Bay Hotel & Bungalows şi au luat masa la restaurantele Just Tacos şi Ruth's Chris Steak House. Cât e ziua de lungă au fost văzuţi plimbându-se prin apropierea hotelului, hoinărind pe la magazinele de pe strada Mauna Lani şi răsfăţându-se la soare. Faptul că fanii nu au mai recunoscut-o i-a ajutat pe cei doi "porumbei" să nu mai fie urmăriţi la tot pasul.

Cântăreaţa a rămas fără formele apetisante care au consacrat-o

simeon stalpnicul png

Trăiesc împreună de doi ani

Cântăreaţa columbiană Shakira trăieşte o poveste de dragoste cu fotbalistul Piqué, de la FC Barcelona, pe care l-a cunoscut la Cupa mondială de fotbal din 2010, desfăşurată în Africa de Sud. La 22 ianuarie 2013, cuplul a anunţat naşterea primului lor copil, Milan Piqué Mebarak.

image
image
image
image
image
image
delia matache jpg
smiley instagram jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Buhnici Captura Youtube PNG
raul tisa instagram jpg
gabriela cristea tavi clonda webp