«Shakira, dă-mi 250.000.000$ că eu te-am făcut vedetă»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Şoc! Cântăreaţa Shakira (36 de ani) a fost dată în judecată de fostul său iubit, Antonio de la Rua (39 de ani), care îi cere 250 de milioane de dolari pe motiv că a lansat-o şi a ajutat-o să câştige mulţi bani.

Fiul unui fost preşedinte al Argentinei, Antonio de la Rua a depus acţiunea împotriva Shakirei la Curtea Supermă din Manhattan.

El susţine că era "un nimeni", când a cunoscut-o şi că a făcut-o vedetă, de aceea îi datorează bani. De la Rua zice că i-a aranjat să înregistreze piesa "Hips Don't Lie", pe care ea a urât-o iniţial. I-a orchestrat-o şi a ajutat-o să obţină un contract de 300 de milioane de dolari ca urmare a lansării a acestui hit. Bărbatul mai spune că a inspirat-o să compună "Waka Waka", piesă în ritmuri afro-columbiene pentru care s-a luptat să devină imnul Cupei Mondiale la fotbal din 2010.

Shakira a cerut judecătorului să respingă procesul, susţinând că, atunci când l-a cunoscut pe De la Rua, la un concert din anul 2000, ea era deja o vedetă mondială. Mai mult cântăreaţa spune că l-ar fi angajat, din milă, drept unul dintre numeroşii ei consilieri, deşi nu avea experienţă în industria muzicală. Shakira şi Antonio de la Rua au avut o relaţie între anii 2000- august 2010. El spune că averea divei au făcut-o împreună, ea nu vrea să-i dea nici un chior.

Noul iubit, înnebunit după fiu

Shakira a devenit mamă la 22 ianuarie şi este înnebunită după băieţelul ei, Milan, în vârstă de 4 luni, rezultat din relaţia sa cu fotbalistul Gerard Piqué (26 de ani).

Toată ziua îl pozează pe micuţ şi pune pozele pe Internet pentru a-l arăta lumii întregi. Fotbalistul este şi el înnebunit după fiul său. Îl sărută tot timpul şi vrea să-i facă el însuşi băiţa de câte ori poate.

Shakira este foarte preocupată să-şi recapete silueta după naştere şi face mereu exerciţii fizice. Vedeta şi Gerard Piqué sunt împreună din martie 2011.

image
image
image
image
image
image
FotoJet (18) jpg
theo rose alex leonte jpg
alina sorescu are un videoclip nou jpg
Paula Seling FOTO Site personal jpg
tupac shakur 2 jpeg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
banner  Olguta Berbec png
image
actualitate.net