Shakira debutează în filme de desene animate!

Ultima actualizare:

    Shakira își împrumută vocea pentru prima oară unui personaj animat
Shakira își împrumută vocea pentru prima oară unui personaj animat

Vedeta internaţională îşi împrumută vocea lui Gazelle, un personaj de desene animate şi cel mai mare star pop din pelicula de animaţie „Zootopia” - „Zootropolis”. Este primul proiect de acest fel şi fanii abia aşteaptă să meargă să o vadă şi să o audă.

Fermecătoarea columbiană de 39 de ani a acceptat cu drag să-şi împrumute vocea lui Gazelle din pelicula de animaţie „Zootropolis” ce va avea premiera şi la noi în cinematografe pe 4 martie. „Sunt extrem de recunoscătoare să fac parte din acest proiect extraordinar. Acest film este frumos, amuzant, inteligent, captivant, şi-l lasă pe spectator cu un mesaj grozav şi o inimă plină de bucurie. Este unul dintre cele mai puternice filme de animaţie pe care le-am văzut vreodată şi îndrăznesc să spun că spectatorii vor fi de acord cu mine”, a completat Shakira.

Gazelle e cel mai mare star pop din Zootropolis. Adorată în întreaga lumea de turme de fani, Gazelle este o celebritate conştientă de probleme sociale, fiind în egală măsură talentată şi sufletistă. „Gazelle întruchipează cu adevărat spiritul oraşului, unde oricine poate fi orice. Mesajul ei este unul bazat pe speranţă, acceptare a celorlalţi, prietenie şi camaraderie”, a spus regizorul Rich Moore.

Artiştii grafici au trebuit să reprezinte o personalitate de star pop într-un animal rapid, cu copite. „Gazelele sunt animale micuţe, care stau adesea în două picioare când mănâncă, pentru a putea ajunge la ramurile mai joase. Sunt simpatice şi graţioase, cu picioare aparent fragile. Însă sunt incredibil de agile şi de puternice. Am îmbinat ce am observat cu anumite particularităţi ale Shakirei – felul în care îşi strânge pleoapele, de exemplu –, pentru a surprinde în totalitate individualitatea şi forţa personajului”, spune Renato Dos Anjos, coordonatorul departamentului de animaţie. „Shakira este extrem de prietenoasă şi sinceră. După ce am întâlnit-o, am regândit personajul. Ea ne-a oferit o perspectivă minunată despre cine e Gazelle”, mai spune regizorul Rich Moore.

Cântăreaţa columbiană a vândut peste 60 de milioane de discuri pe plan mondial şi a câştigat nenumărate premii, printre care 2 Grammy, 8 Latin Grammy şi câteva World Music Awards, American Music Awards şi Billboard Music Awards, pentru a aminti doar o parte. Shakira este singurul artist din America de Sud care a avut o melodie pe locul 1 în Statele Unite şi a avut 4 dintre cele 20 de hit-uri cu cele mai mari vânzări, din ultimul deceniu.

Despre ce e pelicula „Zootropolis”?

Metropola modernă a mamiferelor din Zootropolis este un oraș ca nici un altul. Cuprinzând cartiere de locuinţe precum luxosul Sahara Square sau glacialul Tundratown, reprezintă o încrucişare de rase, unde animale din fiecare mediu trăiesc laolaltă – un loc unde, indiferent ce eşti, de la cel mai impunător elefant la cel mai mic şoricel, poţi deveni orice. Însă când ofiţerul începător Judy Hopkins (vocea lui Ginnifer Goodwin) ajunge în oraş, ea îşi dă seama că a fi primul iepuraş într-o echipă de poliţie formată din animale mari şi puternice nu e atât de uşor. Hotărâtă să-şi dovedească valoarea, ea profită de ocazia de a rezolva un caz, chiar dacă asta înseamnă să se asocieze cu vulpoiul şarlatan şi bun de gură Nick Wilde (vocea lui Jason Bateman), pentru a desluşi misterul.

„Zootropolis” de la Walt Disney Animation Studios este o comedie de aventuri regizată de Byron Howard („Tangled”, „Bolt”) şi Rich Moore („Wreck-It Ralph”, „The Simpsons”) şi co-regizată de Jared Bush („Penn Zero: Part-Time Hero”). Filmul „Zootropolis” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 4 martie 2016, fiind distribuit în format 3D, atât în varianta subtitrată, cât și în cea dublată.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net