Shannen Doherty e acuzată că se folosește de cancerul de gradul 4 pentru a face bani

Ultima actualizare:

    Shannen Doherty, 47 de ani, a făcut anunțul îngrozitor în timpul unei emisiuni televizatefoto: Profimedia
Shannen Doherty, 47 de ani, a făcut anunțul îngrozitor în timpul unei emisiuni televizatefoto: Profimedia

Revoltător! Compania americană de asigurări State Farm a declarat că Shannen Doherty, în vârstă de 48 de ani, a anunțat că are cancer de gradul patru pentru a câștiga simpatia publicului și pentru a face rost de bani. În urmă cu doar două zile, Brenda Walsh din serialul ”Beverly Hills 90210” a anunțat în cadrul emisiunii ”Good Morning America”, având lacrimi în ochi că a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală.

Nu mai există deloc empatie pe lumea asta! Compania americană de asigurări State Farm a declarat cu cinism că Shannen Doherty, în vârstă de 48 de ani, se folosește de cancerul de gradul patru pentru a face rost de banii necesari reparării casei ei care a fost arsă în incendiul din 2018, din California. Conform State Farm, Doherty încearcă să stârnească mila publicului pentru a strânge suma de aproape trei milioane de dolari necesară reparării vilei din Los Angeles.

Citește și:

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, a aflat că are cancer de gradul patru. Boala intrase în remisie

După doi ani de luptă cu cancerul, Shannen Doherty se întoarce la filmări

Shannen Doherty a rămas fără casă din cauza incendiilor din 2018

Cum a început scandalul dintre actriță și compania de asigurări State Farm? Conform unei plângeri depuse miercuri, 5 februarie, de avocații State Farm, la un tribunal din Los Angeles, Doherty se folosește ”de cancer pentru a scăpa de plata celor 2,7 milioane de dolari”. ”Actrița pretinde pe nedrept că este îndreptățită din cauză că are cancer și suferă de o boală pulmonară obstructivă cronică să își repare întreaga casă pe cheltuiala firmei de asigurări, în condițiile în care reparația costă 2,7 milioane de dolari”, se arată în documentele depuse la tribunal. În martie 2019, Doherty a deschis proces împotriva State Farm, firma la care își asigurase vila din Los Angeles, pe motiv că refuza să îi repare casa arsă în incendiile din 2018. Conform avocaților firmei de asigurări, Doherty ar fi declarat marți că are cancer pentru a forța mâna judecătorilor și a opiniei publice să îi dea câștig de cauză în acest proces. State Farm a confirmat că a achitat un milion de dolari pentru lucrările de reparații, dar că refuză să mai dea 1,7 milioane pentru că ”actrița vrea să repare și ce nu s-a stricat în incendiu”.

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer din 2015

Brenda Walsh, din serialul ”Beverly Hills 90210”, a aflat că suferă de cancer la sân în martie 2015. Timp de doi ani s-a luptat cu maladia făcând nenumărate ședințe de radioterapie și chimioterapie pentru a scăpa. În februarie 2017 a aflat cu bucurie că boala a intrat în remisie. La 4 februarie, cu lacrimi în ochi a anunțat că cel mai urât coșmar al ei a revenit și că este în stadiul terminal. Ea nu a menționat cât i-ar fi spus doctorii că ar mai avea de trăit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449016574 790492459883010 1579936202276165367 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
banner adina halas badea png
image png
banner gabriela cristea png
image png
Katy Perry prezentare de modă, Paris 2024  Foto Gettyimages
image
actualitate.net
image
actualitate.net