Shannen Doherty e acuzată că se folosește de cancerul de gradul 4 pentru a face bani

6 februarie 2020
image
Shannen Doherty, 47 de ani, a f─âcut anun╚Ťul ├«ngrozitor ├«n timpul unei emisiuni televizatefoto: Profimedia

Revolt─âtor! Compania american─â de asigur─âri State Farm a declarat c─â Shannen Doherty, ├«n v├órst─â de 48 de ani, a anun╚Ťat c─â are cancer de gradul patru pentru a c├ó╚Ötiga simpatia publicului ╚Öi pentru a face rost de bani. ├Än urm─â cu doar dou─â zile, Brenda Walsh din serialul ÔÇŁBeverly Hills 90210ÔÇŁ a anun╚Ťat ├«n cadrul emisiunii ÔÇŁGood Morning AmericaÔÇŁ, av├ónd lacrimi ├«n ochi c─â a fost diagnosticat─â cu cancer ├«n faz─â terminal─â.

Nu mai există deloc empatie pe lumea asta! Compania americană de asigurări State Farm a declarat cu cinism că Shannen Doherty, în vârstă de 48 de ani, se folosește de cancerul de gradul patru pentru a face rost de banii necesari reparării casei ei care a fost arsă în incendiul din 2018, din California. Conform State Farm, Doherty încearcă să stârnească mila publicului pentru a strânge suma de aproape trei milioane de dolari necesară reparării vilei din Los Angeles.

Citește și:

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, a aflat că are cancer de gradul patru. Boala intrase în remisie

După doi ani de luptă cu cancerul, Shannen Doherty se întoarce la filmări

Shannen Doherty a r─âmas f─âr─â cas─â din cauza incendiilor din 2018

Cum a ├«nceput scandalul dintre actri╚Ť─â ╚Öi compania de asigur─âri State Farm? Conform unei pl├óngeri depuse miercuri, 5 februarie, de avoca╚Ťii State Farm, la un tribunal din Los Angeles, Doherty se folose╚Öte ÔÇŁde cancer pentru a sc─âpa de plata celor 2,7 milioane de dolariÔÇŁ. ÔÇŁActri╚Ťa pretinde pe nedrept c─â este ├«ndrept─â╚Ťit─â din cauz─â c─â are cancer ╚Öi sufer─â de o boal─â pulmonar─â obstructiv─â cronic─â s─â ├«╚Öi repare ├«ntreaga cas─â pe cheltuiala firmei de asigur─âri, ├«n condi╚Ťiile ├«n care repara╚Ťia cost─â 2,7 milioane de dolariÔÇŁ, se arat─â ├«n documentele depuse la tribunal. ├Än martie 2019, Doherty a deschis proces ├«mpotriva State Farm, firma la care ├«╚Öi asigurase vila din Los Angeles, pe motiv c─â refuza s─â ├«i repare casa ars─â ├«n incendiile din 2018. Conform avoca╚Ťilor firmei de asigur─âri, Doherty ar fi declarat mar╚Ťi c─â are cancer pentru a for╚Ťa m├óna judec─âtorilor ╚Öi a opiniei publice s─â ├«i dea c├ó╚Ötig de cauz─â ├«n acest proces. State Farm a confirmat c─â a achitat un milion de dolari pentru lucr─ârile de repara╚Ťii, dar c─â refuz─â s─â mai dea 1,7 milioane pentru c─â ÔÇŁactri╚Ťa vrea s─â repare ╚Öi ce nu s-a stricat ├«n incendiuÔÇŁ.

Shannen Doherty, diagnosticat─â cu cancer din 2015

Brenda Walsh, din serialul ÔÇŁBeverly Hills 90210ÔÇŁ, a aflat c─â sufer─â de cancer la s├ón ├«n martie 2015. Timp de doi ani s-a luptat cu maladia f─âc├ónd nenum─ârate ╚Öedin╚Ťe de radioterapie ╚Öi chimioterapie pentru a sc─âpa. ├Än februarie 2017 a aflat cu bucurie c─â boala a intrat ├«n remisie. La 4 februarie, cu lacrimi ├«n ochi a anun╚Ťat c─â cel mai ur├ót co╚Ömar al ei a revenit ╚Öi c─â este ├«n stadiul terminal. Ea nu a men╚Ťionat c├ót i-ar fi spus doctorii c─â ar mai avea de tr─âit.

banica vicoveanca jpeg
irina fodor asia express jpg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
1 capricorn jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
7 anda adam 40 de ani 1 jpg jpeg
cub mircea bravo png
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp