Shannen Doherty se operează! Actriţa luptă cu cancerul la sân

simeon stalpnicul png
Actriţa se luptă cu cancerul de trei aniFoto: Guliver splashnews

Binecunoscută datorită rolului pe care l-a avut în serialul de mare succes „Beverly Hills 90210”, Shannen Doherty va suferi o intervenţie chirurgicală. A anunţat însăşi actriţa, însă nu a precizat cauza.

Shannen Doherty (47 de ani) a postat pe Internet o fotografie în care apare împreună cu doctorul ei, Mars P, înainte de a fi operată. Anunţul că vedeta va fi supusă unei intervenţii chirurgicale a şocat pe toată lumea. Asta fiindcă ea spusese fanilor că, după ce a luptat cu cancerul la sân începând din 2015,că  boala ar fi în remisie.

Shannen nu a dat detalii despre operaţie, dar a promis că va dona mai des sânge: „Pe viitor, dacă mi se va permite să donez sânge, o voi face”, a spus actriţa. Interpreta lui Prue din „Charmed” a profitat de ocazie pentru a-i mulţumi medicului şi personalului spitalului unde a fost internată. „Sunt emoţionată de generozitatea oamenilor. Unii dintre ei vin la fiecare două săptămâni ca să doneze sânge. Le mulţumesc. Îi mulţumesc lui Mars pentru răbdarea lui  şi întregii clinici din Woodland Hills pentru eforturile lor”, a scris vedeta. În februarie 2015, Shannen Doherty a dezvăluit că suferă de cancer la sân. Ea a arătat lumii lupta cu cumplita maladie, a povestit despre şedinţele de chimioterapie pe care le-a făcut. În august, anul trecut, Shannen spunea că a învins cancerul şi s-a întors la lucru, pentru a juca în noul serial „Heather”.

simeon stalpnicul png
Shannen Doherty împreună cu medicul eiFoto: Instagram
Radu Mirică s-a sinucis
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
2 alexandru arsinel jpg jpeg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
Poliţia Română foto Poliţia Română
Masini cu rusi care fug de inrolare asteaptă să intre în Georgia FOTO Profimedia
image
image
image
image
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel
alexandru arsinel jpeg
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (3) JPG