Sharon Osbourne, două zile în spital după ce a fost atacată de un „demon” la filmarea unei emisiuni cu spirite

Sharon Osbourne, în vârstă de 70 de ani, filma emisiunea cu fantome „Night of Terror” împreună cu cel mai tânăr dintre copiii ei, Jack, la hotelul Glen Tavern Inn din Santa Paula, California, când ar fi fost atacată de un „demon” și a fost dusă de urgență la spital.

Sharon Osbourne, trei zile în spital după ce a fost atacată de un „demon” / Foto: Shutterstock
Sharon Osbourne, trei zile în spital după ce a fost atacată de un „demon” / Foto: Shutterstock

Sharon Osbourne, în vârstă de 70 de ani, filma emisiunea cu fantome „Night of Terror” când a intrat ca într-o stare de transă imediat după ce a intrat într-o cameră în care au existat mărturii despre o entitate malefică ciudată. Potrivit informațiilor oferite de tabloidul britanic DailyStar, ea a încercat să pună întrebări presupusului spirit în timp ce era legată la ochi, când s-a produs reacția neprevăzută – a rămas imobilă.

A fost transportată de urgență la spital, unde a stat două zile

„Cred că a fost un fel de atac al spiritului. Am fost foarte speriat, de genul: «Serios? Mama mea e pe cale să moară în timp ce noi suntem la vânătoare de fantome? Nu, asta nu ar trebui să se întâmple». Eram cam confuzi și am crezut că ne face o glumă. Apoi m-am uitat la monitor și mi-am zis: «Nu e normal», am intrat și ea era pierdută. Adică, nu mai respira”, a declarat Jack Osbourne, în vârstă de 37 de ani, cel mai tânăr dintre copiii ei.

Acesta susține că ceea ce i s-a întâmplat „sfidează știința medicală” și chiar crede că mama sa ar fi fost atacată de o entitate malefică. Sharon a fost transportată de urgență la spital, unde a rămas două zile, însă doctorii au rămas nedumeriți de afecțiunea ei, după ce i-au făcut o serie de teste, inclusiv CT și RMN, care au constatat că avea o stare de sănătate normală. Inițial, Jack a fost convins că a suferit un atac cerebral sau un anevrism, dar după rezultatul testelor, este de părere că mama sa a fost ținta unui „demon”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net