Sharon Stone a fost lovit─â de fulger. Actri╚Ťa a v─âzut moartea cu ochii!

12 iunie 2020
image
Sharon Stone arată foarte bine, deși a trecut prin mari încercăriFoto: Getty Images

Sharon Stone a fost lovit─â de fulger ├«n timp ce se afla la buc─ât─ârie cu fereastra deschis─â. Ea a m─ârturisit c─â a fost la un pas de a muri, ├«n urma cumplitei experien╚Ťe.

Actri╚Ťa Sharon Stone (62 de ani), cunoscut─â datorit─â rolului din filmul ÔÇŁInstinct primarÔÇŁ, a f─âcut o dezv─âluire ╚Öocant─â. Vedeta a povestit recent c─â a fost lovit─â de fulger. Fulgerul a aruncat-o, izbind-o de frigider, ├«n buc─ât─ârie, ╚Öi a l─âsat-o incon╚Ötient─â. Umplea un fier de c─âlcat cu ap─â, cu fereastra deschis─â, c├ónd fulgerul a lovit-o. Norocul ei a fost c─â mama sa se afla acas─â ╚Öi a salvat-o. A dus-o cu ma╚Öina la spital, de urgen╚Ť─â. Sharon a zis c─â va scrie ├«ntr-o carte de memorii c├ónd a avut loc ├«nt├ómplarea. Nu a fost numai atunci c├ónd vedeta a v─âzut moartea cu ochii.

Sharon Stone ├«╚Öi dezv─âluie secretele tinere╚Ťii: ÔÇŁLa 62 de ani, dac─â e╚Öti elegant─â ╚Öi machiat─â, ├«ntinere╚Öti 20 de aniÔÇŁ

Sharon Stone a recreat scena din "Instinct primar" la o gal─â din Berlin. Ce mesaj a transmis femeilor

Sharon Stone a fost victima unei hemoragii cerebrale

Actri┼úa Sharon Stone a povestit c─â a mai avut o perioad─â de calvar inimaginabil ├«n via╚Ť─â. Ea a mai v─âzut moartea cu ochii, ├«n 2001, c├ónd a fost, victima unei hemoragii cerebrale. ├Än urma nenorocirii, Sharon s-a chinuit timp de doi ani s─â ├«nve┼úe din nou s─â mearg─â ┼či s─â vorbeasc─â.  Anevrismul cerebral ar fi putut s─â o coste via┼úa. ÔÇťAm fost la terapie intensiv─â timp de nou─â zile ┼či ┼čansele de supravie┼úuire erau socotite foarte slabeÔÇŁ, a m─ârturisit vedeta. Actri╚Ťa se consider─â o privilegiat─â a sor┼úii pentru faptul c─â a ├«nvins de dou─â ori moartea ┼či se bucur─â de fiecare zi pe care o tr─âie┼čte. Sharon Stone a fost lovit─â de fulger ├«n timp ce se afla la buc─ât─ârie.

banica vicoveanca jpeg
andre JPG
00032 jpg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg