Sharon Stone a ieșit să se bronzeze. Actrița din ”Basic Instinct” arată sexy la cei 63 de ani ai ei

Ultima actualizare:

    La 63 de ani, Sharon Stone are în continuare o siluetă de sirenăfoto: Instagram
La 63 de ani, Sharon Stone are în continuare o siluetă de sirenăfoto: Instagram

Sharon Stone a făcut senzație la cei 63 de ani ai ei. Ea nu se teme de riduri și nu fuge de soare, așa cum fac Jane Seymour sau Nicole Kidman de exemplu. Ea a s-a fotografiat în timp ce se bronza pe stânci, profitând de ultimele zile cu soare din această toamnă. Fotografia a fost extrem de apreciată pe Instagram.

Sharon Stone, de 63 de ani, a explicat simplu că ”îngrijirea de sine face minuni asupra corpului”. Sharon Stone crede că este mult mai important să își asigure necesarul de vitamina D din organism, decât să își facă probleme legate de ridurile de pe față. Ea a împărtășit câteva secrete care o ajută să rămână tânără. Sharon Stone a povestit că nu pierde nopțile, că are grijă să nu mănânce în exces și că ori de câte ori are timp să se relaxeze, merge la salonul de cosmetică și face masaj, saună și tratamente de întinerire. Ea este curtată de bărbați care au jumătate din vârsta ei și acesta este un semn că rețeta ei de înfrumusețare chiar funcționează.

Sharon Stone, avere de 60 de milioane $

Sharon Stone, în vârstă de 63 de ani, are o avere de 60 de milioane de dolari și crește singură trei copii adoptați, pe Roan Joseph Bronstein, 20 ani, Laird Vonne, 15 ani și Quinn Kelly, 14 ani. Sharon a fost măritată de două ori cu Michael Greenburg (1984-1987) și Phil Bronstein (1998-2004). Într-un interviu acordat revistei germane Vogue, Sharon Stone a dezvăluit secretele frumuseții ei.

Citește și:

Sharon Stone: ”Tinerii vor să-mi vadă sânii, deși am 62 de ani!”

Sharon Stone, dezvăluiri șocante în noua sa carte! Regizorii i-au spus să facă sex cu colegii ei de platou

Sharon Stone: ”Acum 20 de ani eram disperată din cauza unui rid”

Actrița Sharon Stone a declarat recent pentru revista Vogue, ediția germană, că se simte mult mai femeie la 62 de ani, decât se simțea la 40. ”Mi-a fost foarte greu să accept că trupul meu trece printr-o serie de transformări. A existat un moment în viața mea, în jurul vârstei de 40 de ani, când mă băgam în cadă cu o sticlă de vin, încuiam ușa și ziceam: nu ies de aici până nu învăț să îmi accept corpul așa cum e! Mă disperau ridurile, sânii care nu mai erau așa de fermi și mi se părea că am burtică”, a explicat ea pentru revista Vogue. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net