Sharon Stone, apel disperat pentru nepoțelul ei: „Avem nevoie de un miracol”

Ultima actualizare:

    Sharon Stone și-a rugat urmăritorii să se roage pentru nepoțelul eiFoto: Arhivă personală
Sharon Stone și-a rugat urmăritorii să se roage pentru nepoțelul eiFoto: Arhivă personală

Sharon Stone a publicat pe rețelele de socializare o imagine tulburătoare cu nepoțelul ei, pe patul de spital, micuțul fiind conectat la mai multe fire. Celebra actriță și-a rugat urmăritorii să se roage pentru el.

Sharon Stone a dezvăluit în mediul online că familia ei trece prin momente cumplite după ce nepotul ei de doar 11 luni a fost găsit în pătuțul lui cu insuficiență totală a organelor. Micuțul River se zbate acum între viață și moarte, fiind internat în spital și conectat la aparate.

„Azi, nepotul și finul meu, River Stone, a fost găsit în pătuțul lui cu insuficiență totală de organe. Vă rog să vă rugați pentru el. Avem nevoie de un miracol”, a scris Sharon Stone în dreptul unei imagini în care apare micuțul River conectat la aparate.

Băiețelul este fiul fratelui actriței

River este fiul fratelui lui Sharon Stone. Micuțul s-a născut în septembrie 2020, iar la acea vreme actrița a sărbătorit venirea lui pe lume cu un mesaj publicat pe contul său de Instagram. „Uite cine a ajuns acasă: River William Stone, nou-născutul fratelui meu Patrick și al soției sale Tasha", a scris aceasta atunci.

La rândul ei, Sharon Stone are trei băieți: Roan, 21, Laird, 16, și Quinn, 15. Actrița i-a crescut singură și a recunoscut de mai multe ori că nu i-a fost deloc ușor.

image
image
image
image
image
image
jennifer aniston instagram jpg
banner Petrică hirtescu
banner francisca png
banner sensy png
leonardo dicaprio meghan roche jpg
banner andreea esca png