Sharon Stone își dezvăluie secretele tinereții: ”La 62 de ani, dacă ești elegantă și machiată, întinerești 20 de ani”

Ultima actualizare:

    La 62 de ani, Sharon Stone se simte mai frumoasă decât la 40foto: Instagram
La 62 de ani, Sharon Stone se simte mai frumoasă decât la 40foto: Instagram

Sharon Stone, în vârstă de 62 de ani, vorbește în premieră despre cum s-a împăcat cu îmbătrânirea și cum a reușit să se mențină la fel de tânără și femină ca în tinerețe. Bomba fatală din ”Basic Instinct” are o avere de 60 de milioane de dolari și crește singură trei copii adoptați, pe Roan Joseph Bronstein, 19 ani, Laird Vonne, 14 ani și Quinn Kelly, 13 ani.

Sharon Stone dezvăluie în premieră secretele care o ajută să rămână tânără chiar dacă la 62 de ani lupta cu timpul devine aproape imposibilă. Actrița care are o avere estimată la peste 60 de milioane de dolari și a fost măritată de două ori cu Michael Greenburg (1984-1987) și Phil Bronstein (1998-2004). Într-un interviu acordat revistei germane Vogue, Sharon Stone a dezvăluit secretele frumuseții ei.

Sharon Stone: ”Acum 20 de ani eram disperată din cauza unui rid”

Actrița Sharon Stone a declarat recent pentru revista Vogue, ediția germană, că se simte mult mai femeie la 62 de ani, decât se simțea la 40. ”Mi-a fost foarte greu să accept că trupul meu trece printr-o serie de transformări. A existat un moment în viața mea, în jurul vârstei de 40 de ani, când mă băgam în cadă cu o sticlă de vin, încuiam ușa și ziceam: nu ies de aici până nu învăț să îmi accept corpul așa cum e! Mă disperau ridurile, sânii care nu mai erau așa de fermi și mi se părea că am burtică”, a explicat ea pentru revista Vogue.

Sharon Stone a pozat pentru ultimul număr al revistei Vogue, ediția germană
Sharon Stone a pozat pentru ultimul număr al revistei Vogue, ediția germană

Sharon Stone: ”La 62 de ani, mă simt mult mai sexy”

Între timp, Sharon a învățat să își iubească trupul și să îl corecteze acolo unde putea. A început să meargă la sala de forță, să facă înot, masaj și saună și să țină un regim alimentar din care a redus considerabil cantitatea de alcool. ”Acum îmi iubesc mult corpul. Îi sunt datoare trupului meu pentru că nimeni nu îmi mai spune ca în tinerețe: vezi că ai gambele prea groase, vezi că nu mai ai talie sau ai grijă că începi să faci gușă”, a zis Stone.

Citește și:

Dieta cu care Sharon Stone se menține așa la 61 de ani! «Îmi analizam corpul în oglindă și plângeam»

Sharon Stone se simte ca o adolescentă: «Arăt mai bine ca niciodată»

Sharon Stone: ”M-au umplut de machiaj în ”Basic Instinct” să arăt bine”

Sharon Srtone a dezvăluit că a fost umplută de machiaj pentru a intrat în rolul criminalei senzuale Catherine Tramell în ”Basic Instinct”, în 1992. ”Când am început filmările pentru ”Basic Instinct” am aflat că au angajat un make-up artist care punea pe mine kilograme întregi de machiaj. Când dădeam machiajul jos, simțeam că am slăbit. Nu am avut voie să mă machiez singură sau să îmi aleg altă persoană care să mă machieze. Machiajul mi-a creat un complex de inferioritate. Am început să mă simt frumoasă după ce am trecut la budism și am intrat în armonie cu trupul și spiritul meu prin meditație și un trai echilibrat”, a mai adăugat Stone.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net