Sharon Stone, la fel de sexy şi la 58 de ani

7 iunie 2016
image
Sharon Stone a făcut furori la o gală de caritateFoto: Wenn

Nu se lasă! Deşi mai are doar doi ani până la vârsta de 60 de ani, Sharon Stone se menţine incredibil de bine. Diva a venit recent la o gală de caritate fără lenjerie intimă şi cu sânii la vedere.

La fel de sexy ca pe vremea în care juca în “Basic Instinct” (“Instinct primar”), în urmă cu 24 de ani! Actriţa Sharon Stone (58 de ani) a vrut să arate că încă îi face să suspine după ea pe bărbaţii din întreaga lume, ca în scena în care îşi desface picioarele în celebrul film. Şi acum, ca şi atunci, diva nu şi-a pus lenjerie intimă. În plus, a venit cu o rochie cu porţiuni transparente, care îi lăsau la vedere sânii.

Sharon a făcut furori cu ţinuta ei provocatoare la o gală de caritate care a avut loc în urmă cu trei zile în Tiburon, California. Actriţa nu are nici un rid pe faţă datorită tratamentelor cosmetice pe care le face.

La averea sa de 60 de milioane de dolari, îşi permite să frecventeze cele mai scumpe saloane de înfrumuseţare. Diva îşi menţine silueta ca în tinereţe, cu multă gimnastică şi sporturi extreme. Ea a fost căsătorită cu producătorul Michael Greenburg, între 1984-1990, şi cu ziaristul Phil Bronstein, între 1998-2000. Vedeta are trei copii adoptaţi, Roan (14 ani), Laird (9 ani) şi Quinn (8 ani).

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png
image png
1 doinita oancea poveste jpg jpeg
roxana nemes deschidere jpg
anne png