Sharon Stone se joacă de-a v-aţi ascunselea în iarbă! Cum s-a pozat actriţa de 63 de ani?

Ultima actualizare:

    Sharon Stone, 63 de ani, şi-a surprins fanii cu o poză în iarbăfoto: Instagram
Sharon Stone, 63 de ani, şi-a surprins fanii cu o poză în iarbăfoto: Instagram

Sharon Stone, 63 de ani, a dat în mintea copiilor! Actriţa legendară s-a pozat recent în timp ce se ascunde în iarbă cu masca anti-COVID-19 pe faţă. Actrița cunoscută datorită rolului din filmul ”Basic Instinct” a postat o fotografie surprinzătoare.

Sharon Stone se bucură din plin de relaxarea măsurilor de restricţie impuse pe perioada pandemiei. Actriţa de 63 de ani a dat o fugă în pădurile de lângă Beverly Hills, s-a tolănit în iarbă și a început să fotografieze păsările. Deși era singură în natură, Sharon a purtat o mască de protecție anti-COVID-19 de culoare neagră. Sharon Stone care are o avere de 60 de milioane de dolari și crește singură trei copii adoptați, pe Roan Joseph Bronstein, 20 ani, Laird Vonne, 15 ani și Quinn Kelly, 14 ani s-a ascuns în 2020 în casa ei şi a avut grijă de mama ei trecută de 85 de ani. Ea a evitat orice contact cu lumea exterioară pe perioada pandemiei, mai ales după ce sora ei a fost internată timp de o lună după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. Recent, Sharon Stone se bucură că viaţa ei revine la normal. Participă la conferinţe şi interviuri online, se implică în promoţii virtuale şi susţine campaniile de salvare a naturii.

Citeşte şi:

Pozele în care Sharon Stone își arată vârsta! Actrița, fără strop de machiaj și îmbrăcată ca de casă

Sharon Stone a recreat scena din "Instinct primar" la o gală din Berlin. Ce mesaj a transmis femeilor

Sharon Stone crede că frumuseţea vine din interior

Sharon Stone a dezvăluit în timpul interviurilor acordate în 2020 secretele care o ajută să rămână tânără chiar dacă la 63 de ani lupta cu timpul devine din ce în ce mai grea. Actrița care are o avere estimată la peste 60 de milioane de dolari și a fost măritată de două ori cu Michael Greenburg (1984-1987) și Phil Bronstein (1998-2004). ”Mi-a fost foarte greu să accept că trupul meu trece printr-o serie de transformări. A existat un moment în viața mea, în jurul vârstei de 40 de ani, când mă băgam în cadă cu o sticlă de vin, încuiam ușa și ziceam: nu ies de aici până nu învăț să îmi accept corpul așa cum e! Mă disperau ridurile, sânii care nu mai erau așa de fermi și mi se părea că am burtică”, a explicat ea pentru revista Vogue. După ce s-a împăcat cu situaţia, Sharon a descoperit că frumuseţea vine din interior. Aşa se explică de ce actorii de 30 de ani de la Hollywood i-au spus de nenumărate ori că sunt fascinaţi de… sânii ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net