Sharon Stone şi sora ei, abuzate sexual de bunic. Bunica îl ajuta să le molesteze

Ultima actualizare:

    Sharon a fost uşurată când a murit monstrul Foto: Instagram
Sharon a fost uşurată când a murit monstrul Foto: Instagram

Strigător la cer! Sharon Stone a mărturisit că ea şi sora sa au fost abuzate sexual de bunic pe când erau copii. Bunica i-a încuiat pe toţi trei într-o cameră ca să fie molestate!

Dezvăluiri şocante în noua carte de memorii a celebrei actriţe Sharon Stone, de 63 de ani. Vedeta povesteşte în volumul biografic intitulat ”The Beauty of Living Twice” că ea şi sora sa, Kelly, au fost abuzate de propriul bunic pe când erau fetiţe. Ba mai mult, propria bunică a facilitat nenorocirea, închizând cu cheia camera unde se afla bunicul monstru, Clarence Lawson, împreună cu nepoatele.

Sharon nu spune exact ce vârstă avea ea şi sora sa în momentul când au fost abuzate sexual. Dar spune că Clarence Lawson a murit pe când ea avea 14 ani, iar Kelly 11 ani. Actriţa mărturiseşte că a simţit o uşurare când bătrânul a decedat. Chiar s-a uitat în coşciug ca să fie sigură că e mort. ”L-am împuns şi ciudata satisfacţie că era în sfârşit mort m-a lovit ca o tonă de gheaţă”, scrie Sharon.


     Actriţa împreună cu sora, Kelly Foto: Gettyimages
Actriţa împreună cu sora, Kelly Foto: Gettyimages

Ea a crescut în Meadville, Pennsylvania, SUA. A fost un copil precoce şi a intrat în clasa a doua la numai 5 ani. Mama ei, Dorothy Marie Lawson, era contabilă, iar tatăl, Joseph William Stone II, om de afaceri şi lucrător în fabrică. Sharon are 3 fraţi, Michael, de 69 de ani, Kelly, de 59 de ani, şi Patrick, de 55 de ani. A absolvit Universitatea Edinboro din Pennsyvania şi a fost Miss Comitatul Crawford.

A debutat în cinema în 1980 şi a obţinut consacrarea cu rolul din filmul ”Instinct primar”, în 1992. A jucat în peste 70 de filme şi are o avere de 60 de milioane de dolari. A fost căsătorită cu Michael Greenburg, între 1984-1990, şi Phil Bronstein, între 1998-2004. Fiindcă a pierdut sarcini din cauza unei boli autoimmune, a adoptat 3 copii, Roan (20 de ani|), Laird (15 ani) şi Quinn (14 ani), împreună cu care trăieşte în West Hollywood. California.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net