Și-a făcut curaj! Kim a povestit experiența traumatizantă din timpul jafului din Paris

Ultima actualizare:

    Kim Kardashian a povestit clipele de coșmar prin care a trecut în Paris când a fost jefuităFoto: Instagram
Kim Kardashian a povestit clipele de coșmar prin care a trecut în Paris când a fost jefuităFoto: Instagram

Kim Kardashian (36 de ani) a relatat tot ce i s-a întâmplat în camera de hotel din Paris din timpul jafului. Ea le-a povestit detectivilor cum hoții au luat-o ostatică, au legat-o și au amenințat-o cu un pistol în timp ce era aproape dezbrăcată.

„Eram într-un halat de baie, complet goală pe dedesubt. M-au dus în dormitor și m-au împins spre pat”, și-a început frumoasa brunetă povestea, potrivit Daily Star.

Apoi, jefuitorii au legat-o și i-au pus un pistol la tâmplă, cerându-i să le dea inelul de logodnă în valoare de peste trei milioane de dolari. Kim Kardashian a refuzat să le spună unde se află bijuteriile până în momentul în care au menințat-o cu arma. Apoi, când au găsit ceea ce căutau, au închis-o în baie și au fugit cu bijuteriile în valoare de aproape cinci milioane de dolari.

Atunci când a început coșmarul ei, era în juir de ora 2.35 am și se afla în fața laptopului. „Am auzit zgomote la ușă și am întrebat cine era, dar nu mi-a răspuns nimeni. Prin ușa întredeschisă, am observat doi oameni apropiindu-se, inclusiv pe bărbatul de la recepție.”

Intrușii s-au deghizat în uniforme de polițiști, în timp ce alții și-au acoperit fețele cu ochelari de schi. Bruneta a mai povestit că a încercat ea însăși să scape de hoți, sunând alarma. Cel mai prețios lucru pe care îl avea la ea era inelul de 20 k Lorraine Schwartz pe care l-a primit de la soțul ei, Kanye West. Din acest motiv, a încercat să pară că nu știe despre ce era vorba când hoții i l-au cerut, dar nu se aștepta să-i fie viața pusă în pericol.

Kim a mărturisit că în acele momente, ceea ce-și dorea cel mai mult era să se întoarcă teafără la familia ei.

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net