Şi-a luat dublură pentru fundul de 150 milioane $


    Originalul. Kim are  probleme cu fesele,  care au „explodat”
Originalul. Kim are probleme cu fesele, care au „explodat”

Ţeapă! Regina poponeţului bombat, Kim Kardashian (35 de ani), a fost prinsă cu cioara vopsită pe o plajă din Mexic. Vedeta de televiziune şi-a angajat dublură pentru posterior, pentru că al ei... s-a stricat.

Când faci afaceri cu fundul trebuie să investeşti bani grei să nu-i fie ştirbită imaginea din cauza vergeturilor, a celulitei sau a grăsimii. După ce a născut de două ori, Mama Natură şi-a pus amprenta pe corpul ei şi gravitaţia i-a mutat părţile cărnoase mai aproape de sol. Aşa că bomba sexy Kim Kardashian, soţia rapperului Kanye West (39 de ani), a găsit soluţia perfectă.


    Foto: Hepta
Foto: Hepta

Şi-a angajat o dublură de origine mexicană pe care a coafat-o exact ca ea, i-a dat aceiaşi ochelari de soare, acelaşi telefon mobil şi prosop şi a trimis-o să facă plajă alături de sora ei Kourtney. Kim spera ca în felul acesta să îi păcălească pe paparazzii care o vânau pe terasa hotelului de lux din Mexic, unde îşi face concediul.

Având în vedere că în urmă cu doi ani a plătit doi maseuri personali (n.r. pentru fiecare fesă) cu 5.000 de dolari pentru trei zile de filmări şi un specialist în fitness cu 12.000 de dolari pe lună pentru a-i menţine „cărnosul”, jurnaliştii britanici cred că dublura primeşte cel puţin 6.500-7.000 de dolari pentru a poza în locul ei.

Kim e măritată din 2014 cu Kanye West şi are doi copii: North West şi Saint West. Din 2007 şi până în prezent are o emisiune în care s-a afirmat datorită posteriorului.

Petre Roman, Mioara si Oana jpg
serban huidu si mihai gainusa
gabriel mardale jpg
cub botez reghecampf caciuc png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
maxresdefault jpg
cub anastasia soare png
Novak Djokovic, Getty jpg
image
image
image
image
image
image
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png