Și-au văzut visul cu ochii! Sunt mame, deși nu şi-au putut naște copiii


    Cameron Diaz şi Benji Madden sunt în al nouălea cer de fericire de când au devenit părinţiFoto: gettyimages
Cameron Diaz şi Benji Madden sunt în al nouălea cer de fericire de când au devenit părinţiFoto: gettyimages

Şi-a văzut în sfârşit visul cu ochii! Cameron Diaz a reuşit să devină mamă după cinci ani de încercări disperate. După ce toate tratamentele încercate nu au dat rod, a apelat la o mamă purtătoare.

Săptămânile trecute, actriţa Cameron Diaz (46 de ani) şi muzicianul Benji Madden (40 de ani) au surprins pe toată lumea cu anunţul că au devenit părinţii unei fetiţe. Cameron nu a dat mai multe detalii, nici măcar numele nou-născutei.  Revista “Us Weekly” a dezvăluit că Diaz şi Madden au apelat la o mamă purtătoare. Asta după ce au încercat toate formele posibile de a concepe un copil, fără rezultate. De cinci ani, de când s-au căsătorit, au testat toate metodele din lume, fiindcă actriţa nu poate să rămână însărcinată pe cale naturală: acupunctură, suplimente, inclusiv fertilizare in vitro. Însă nu le-a fost nimic de folos.

Acum, după ce o femeie le-a născut o fetiţă, “Cameron simte că bebeluşul este realmente un miracol. După atâţia ani de încercări, reuşita este peste aşteptări pentru ea. Vrea să-şi petreacă fiecare secundă lângă copil”, a spus o sursă apropiată pentru revista “People”, care a precizat că pe micuţă o cheamă Raddix.

Cameron Diaz, cunoscută mai ales pentru rolurile din ”Îngerii lui Charlie”, ”Mari, cea cu vino-ncoa”, ”Vanilla Sky”  şi ”Masca”  s-a retras din showbiz în urmă cu cinci ani pentru a scăpa de stres şi pentru a deveni mamă. Diva şi soţul său au împreună o avere de 160 de milioane de dolari.

O mamă purtătoare este o femeie care acceptă să rămână însărcinată în urma unui acord cu obiectivul de a da naştere unui copil care va fi crescut de o altă familie sau persoană ca fiu propriu. Embrionul, respectiv fătul, care e purtat în pântece de către mama purtătoare, poate fi ovulul fertilizat în prealabil aparţinând unei alte femei. În acest caz, mama purtătoare nu are nici o legătură genetică cu copilul pe care îl poartă.

Şi ele au apelat la mame purtătoare

Nicole Kidman şi Keith Urban
Nicole Kidman şi Keith Urban
  • Actriţa Nicole Kidman (52 de ani) a avut şi ea mari probleme din cauza faptului că nu reuşea să rămână însărcinată. După ce a născut o fetiţă, Sunday Rose, astăzi în vârstă de 11 ani, din căsnicia cu muzicianul Keith Urban (52 de ani), ea a vrut neapărat să-şi mărească familia. A încercat toate metodele ca să rămână din nou însărcinată, fără rezultate. În cele din urmă, a apelat la o mamă purtătoare care i-a născut o a doua fetiţă, Faith Margaret, care are acum 9 ani. Căsătoriţi în 2006, Kidman şi Urban au împreună o avere de 320 de milioane de dolari.

Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick
Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick
  • Sarah Jessica Parker (54 de ani), care e căsătorită, din 1997, cu Matthew Broderick (57 de ani), aveau un fiu, James, astăzi în vârstă de 17 ani, când au decis să-şi mărească familia. Însă, pentru că sănătatea nu i-a permis să mai rămână însărcinată, actriţa din ”Totul despre sex” a apelat la o mamă purtătoare pentru a-şi împlini visul. Aceasta le-a adus pe lume pe gemenele Marion şi Tabitha, care acum au vârsta de 10 ani. Căsătoriţi din 1997, Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick au împreună o avere de 150 de milioane de dolari.

Kim Kardashian şi Kanye West
Kim Kardashian şi Kanye West
  • Vedeta americană de televiziune Kim Kardashian (39 de ani) avea o fetiţă, numită North, azi în vârstă de 6 ani, şi un băieţel, Saint, care acum are 4 ani, cu soţul ei, Kanye West (42 de ani), în momentul în care a decis că mai vrea copii. Însă medicii nu i-au dat şanse de reuşită pe cale naturală. De aceea, ei au apelat la două mame purtătoare, care i-au adus pe lume pe ceilalţi doi copii ai lor, Chicago (2 ani), şi Psalm (7 luni). Kim şi Kanye sunt căsătoriţi din 2014 şi au împreună averea de 600 de milioane de dolari.
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
business 816491 1920 jpg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
dog 1168663 1920 jpg
Pompeii family feast painting Naples jpg
proteste china png
image
image
image
image
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg
mihaela borcea si sorin jpg