Sinead OÔÇÖConnor, agresat─â sexual de mam─â: ÔÇ×M─â obliga s─â spun c─â nu sunt bun─â de nimicÔÇŁ

12 septembrie 2017
simeon stalpnicul png
Sinead O'Connor a ├«nc─ârcat pe Facebook un filmule╚Ť ├«n care vorbe╚Öte despre problemele sale psihiceFoto: Captur─â video

C├ónt─ârea╚Ťa de originie irlandez─â, Sinead OÔÇÖConnor poveste╚Öte despre chinurile groaznice prin care a trecut din cauza propriei mame .├Äntr-un interviu personal, argumenteaz─â de ce a acceptat s─â fie internat─â ├«ntr-un spital de psihitarie, la doar o lun─â dup─â ce a ├«nc─ârcat un clip ├«n care m─ârturise╚Öte c─â sufer─â de depresie ╚Öi c─â este muritoare de foame.

Potrivit Daily Mail, Sinead OÔÇÖConnor vorbe╚Öte pentru prima dat─â ├«n mod public despre cea mai recent─â c─âdere emo╚Ťional─â prin care a trecut luna trecut─â ╚Öi sus╚Ťine c─â problemele sale psihice sunt rezultatul abuzului fizic ╚Öi sexual c─âruia a fost supus─â de propria mama atunci c├ónd se afla la v├órsta adolescen╚Ťei.  Sinead poveste╚Öte cu ochii ├«n lacrimi: ÔÇť Mama nu era bine deloc din punct de vedere psihic, a╚Ö putea spune c─â era posedat─â,de╚Öi nu sunt sigur─â de existen╚Ťa entit─â╚Ťilor malefice. De╚Ťinea o camer─â de tortur─â. Era o persoan─â care z├ómbea sadic atunci c├ónd ├«mi f─âcea r─âu, deriva pl─âcere din durerea mea.  Obi╚Önuia s─â m─â oblige s─â spun c─â nu sunt bun─â de nimic ├«n timp ce m─â b─âtea.ÔÇŁ  A ad─âugat c─â este con╚Ötient─â c─â o persoan─â care sufer─â de probleme psihice poate fi o povar─â pentru familia din care provine ╚Öi c─â nu se a╚Öteapt─â s─â primeasc─â un suport moral din partea celor dragi, c─âci ei nu pot ├«n╚Ťelege momentele prin care trece.

├Än luna august, c├ónt─ârea╚Ťa a fost internat─â ├«ntr-un spital de psihiatrie, iar reprezentan╚Ťii institu╚Ťiei au declarat c─â ea se simte mai bine ╚Öi c─â nu se mai afl─â ├«n pericol de a se automutila. C─âderea nervoas─â s-a datorat unui proces pe care un fost iubit l-a intentat ├«mpotriva ei, a sus╚Ťinut Sinead pentru publica╚Ťia Daily Mail. 

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
image
alina puscas png
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg