Sinead O’Connor, agresată sexual de mamă: „Mă obliga să spun că nu sunt bună de nimic”

Ultima actualizare:

    Sinead O'Connor a încărcat pe Facebook un filmuleț în care vorbește despre problemele sale psihiceFoto: Captură video
Sinead O'Connor a încărcat pe Facebook un filmuleț în care vorbește despre problemele sale psihiceFoto: Captură video

Cântăreața de originie irlandeză, Sinead O’Connor povestește despre chinurile groaznice prin care a trecut din cauza propriei mame .Într-un interviu personal, argumentează de ce a acceptat să fie internată într-un spital de psihitarie, la doar o lună după ce a încărcat un clip în care mărturisește că suferă de depresie și că este muritoare de foame.

Potrivit Daily Mail, Sinead O’Connor vorbește pentru prima dată în mod public despre cea mai recentă cădere emoțională prin care a trecut luna trecută și susține că problemele sale psihice sunt rezultatul abuzului fizic și sexual căruia a fost supusă de propria mama atunci când se afla la vârsta adolescenței.  Sinead povestește cu ochii în lacrimi: “ Mama nu era bine deloc din punct de vedere psihic, aș putea spune că era posedată,deși nu sunt sigură de existența entităților malefice. Deținea o cameră de tortură. Era o persoană care zâmbea sadic atunci când îmi făcea rău, deriva plăcere din durerea mea.  Obișnuia să mă oblige să spun că nu sunt bună de nimic în timp ce mă bătea.”  A adăugat că este conștientă că o persoană care suferă de probleme psihice poate fi o povară pentru familia din care provine și că nu se așteaptă să primească un suport moral din partea celor dragi, căci ei nu pot înțelege momentele prin care trece.

În luna august, cântăreața a fost internată într-un spital de psihiatrie, iar reprezentanții instituției au declarat că ea se simte mai bine și că nu se mai află în pericol de a se automutila. Căderea nervoasă s-a datorat unui proces pe care un fost iubit l-a intentat împotriva ei, a susținut Sinead pentru publicația Daily Mail. 

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net