Snoop Dogg a anulat concertul de pe 29 august de la Arenele Romane. Când va sosi artistul în România


    Snoop Dogg va concerta în România în anul 2019Foto: Instagram Snoop Dogg
Snoop Dogg va concerta în România în anul 2019Foto: Instagram Snoop Dogg

Fanii muzici rap care îndrăgesc muzica lui Snoop Dogg vor fi dezamăgiţi să afle că artistul a anulat concertul pe care îl avea programat în România, la Arenele Romane pe data de 29 august. Din fericire, deşi recitalul a fost amânat din motive independente de organizatori, potrivit comunicatului emis de organizatori, cântăreţul va reveni în Bucureşti cu prilejul unui concert aniversar.

Organizatorii Phoenix Entertainment au anunţat luni că Snoop Dogg nu va mai concerta pe 29 august la Arenel Romane. În schimb, el va susţine un concert aniversar live în anul 2019. data exactă nefiind dezvăluită până în acest moment. 

„Din motive independente de noi, mult aşteptata întâlnire cu Snoop Dogg din 29 august de la Arenele Romane va fi amânată pentru anul următor. Vom reveni în cel mai scurt timp posibil cu noua dată, locaţia ramânând aceeaşi - Arenele Romane. Preţul biletelor pentru noul eveniment va fi 335 de lei”, potrivit comunicatului făcut public de către organizatorii evenimentului. Veşti bune sunt pentru cei care au achiziţionat deja bilete pentru evenimentul care a fost amânat, căci aceştia le pot utiliza pentru a avea acces la concertul din anul 2019 fără a fi envoiţi să plătească o diferenţă de bani. Snoop Dogg a distribuit, pe contul său de Instaghram urmărit de 26 de milioane de fani, un moment violent surprins la mitingul Diasporei din 10 august. În filmare, după ce este bruscat de jandarmi şi scapă, un protestatar se întoarce în fugă şi-l ia prin surprindere pe unul dintre jandarmi, doborându-l la pământ cu un picior în spate. Filmarea a fost vizionată de peste 3,5 milioane de oameni în aproximativ 24 de ore. 

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
culori brazi 2022
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
caine covid carantina china foto twitter jpg
infidelitate 0 jpeg
Capture PNG
alcool jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg