Şoc! Mariah Carey, legături cu o sectă satanică

Ultima actualizare:

    Mariah a fost stânjenită de obsesiile mamei ei pentru ocultismFoto: Guliver splashnews
Mariah a fost stânjenită de obsesiile mamei ei pentru ocultismFoto: Guliver splashnews

Dezvăluiri incendiare! Cântăreaţa Mariah Carey (47 de ani) a participat la bizare ritualuri sexuale şi sacrificii de animale făcute de o sectă satanică.

Radaronline susţine că mama divei, Patricia, a dus-o pe aceasta şi pe sora ei, Alison, la ritualuri îngrozitoare. „La o vârstă foarte tânără, atât Mariah, cât şi sora ei, Alison, au fost implicate în ceremoniile satanice şi au participat la acestea”, a dezvăluit o sursă din familie. Alison a povestit despre ceremoniile care-ţi „fac părul măciucă”, spunând că ar fi fost făcute într-un castel uriaş din Long Island, New York.

“Acolo aveau loc ritualurile satanice conduse de mama mea”, a declarat Alison, de 56 de ani, într-un interviu-bombă. “Îmi amintesc oameni cu mantale cu glugă stând în cerc şi cântând. Se făcea sex şi sacrificii de animale despre care participanţii credeau că mulţumesc zeitatea căreia slujeau”, a adăugat sora lui Mariah. Fratele cântăreţei, Morgan, a spus pentru Radaronline: „Mariah a dat un interviu la începutul carierei în care vorbea de obsesia mamei noastre pentru ocultism şi cum acest lucru i-a stânjenit copilăria". Alison, care este infectată cu virusul HIV, susţinea că se aştepta ca să devină mai mult decât spectatoare la ritualurile îngrozitoare: „Am fost antrenată să conduc Grupul”, a spus ea pentru Radaronline. „La început, când eram copil, nu înţelegeam ce se întâmplă, fiind forţată să văd cum se lupta un animal care era ucis cu violenţă în faţa mea. Dar pe măsură ce am crescut am înţeles oroarea şi că era ceva la care copiii nu trebuiau expuşi. Poliţiştii locali şi autorităţile erau indulgente fiindcă făceau parte din asta. Făceau parte din Grup”, mai susţine Alison. Alison, mamă a patru copii şi fostă dependentă de heroină, a lucrat ca prostituată. În 2015, a fost internată în spital din cauza unei traume grave la creier în urma unui atac misterios. Ea a implorat-o pe celebra ei soră, Mariah, care are o avere de 520 de milioane de dolari, s-o ajute, dar aceasta a ignorat rugăminţile ei. În ciuda acestui fapt, Alison a spus: “Mariah, te iubesc, şi am nevoie de ajutorul tău cu disperare, te rog nu mă abandona!”


    Alison, sora lui Mariah, a făcut mărturisirile şocanteFoto: Guliver splashnews
Alison, sora lui Mariah, a făcut mărturisirile şocanteFoto: Guliver splashnews

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
 Betty Salam și Cătălin la Asia Express  Antena 1
banner Ozana Barabancea png
Raluca badulescu jpg
banner ana bodea 2 png
saveta bogdan  jpg
film jpg
scena teatru jpg
8 elena carstea 2018 3 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net