Sofia Vergara a dezvăluit că a suferit de cancer de tiroidă

Ultima actualizare:

    Sofia Vergara încă trebuie să ia medicamente în fiecare dimineaţăFoto: Getty Images
Sofia Vergara încă trebuie să ia medicamente în fiecare dimineaţăFoto: Getty Images

Dezvăluiri cutremurătoare! Sofia Vergara a mărturisit că a suferit de cancer de tiroidă la 28 de ani. Ea a povestit recent cum este să te lupţi cu această boală cumplită.

Frumoasă şi plină de bani, Sofia Vergara (49 de ani) a ascuns ani de zile suferinţele îngrozitoare prin care a trecut în viaţa ei. Diva are o avere de 180 de milioane de dolari, un fiu de 28 de ani, Manolo, de care e foarte mândră, din prima căsnicie, cu fostul ei coleg de liceu, Joe Gonzalez, care a durat între 1991 şi 1993. Din 2015 e măritată cu actorul Joe Manganiello (44 de ani). Anul trecut, a fost cel mai bine plătită actriţă, încasând 43 de milioane de dolari pentru rolul din serialul ”O familie modernă”, ca jurată la show-ul ”America’s Got Talent” şi din afaceri cu blugi şi mobilă.Însă toate aceste succese nu au făcut-o să uite lupta ei cu cancerul la vârsta de numai 28 de ani. A descoperit cumplita boală la o vizită la medic cu fiul său la endocrinologie. Doctorul a observat că avea o umflătură pe gât, i-a făcut investigaţii şi aşa s-a descoperit că suferea de cancer la tiroidă.

”Când eşti tânăr şi afli aşa ceva este o nenorocire. Îţi schimbi priorităţile. Îţi dai seama ce e mai important pentru tine abia atunci”, a povestit actriţa. A fost operată, i s-a făcut radioterapie şi până la urmă a învins boala. A scăpat de celulele canceroase din corp cu un tratament pe bază de iod. Însă cu mari suferinţe. Dar şi acum viaţa ei e un calvar, din această cauză. Trebuie să urmeze un tratament permanent pentru a controla hipotiroidismul. S-a obişnuit deja că trebuie să-şi ia medicamentele în fiecare dimineaţa.

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net