Solistul de la Metallica, internat la dezintoxicare. Și-a anulat turneul din Australia şi Noua Zeelandă

Aşa arătau băieţii răi de la Metallica în tinereţe
Aşa arătau băieţii răi de la Metallica în tinereţe

Trupa americană Metallica şi-a anulat turneul din Australia şi Noua Zeelandă, anunţând că solistul şi chitaristul James Hetfield, în vârstă de 56 de ani, a început un tratament de dezintoxicare. Bateristul Lars Ulrich, chitaristul Kirk Hammet şi basistul Robert Trujillo au transmis pe contul de Instagram al trupei că sunt „devastaţi” de decizie.

Metallica avea în octombrie programate șase concerte în Australia, iar la 31 octombrie și 2 noiembrie urma să cânte la Auckland, în Noua Zeelandă, în cadrul turneului WorldWired.

„După cum probabil mulți dintre voi știți, fratele nostru James se luptă periodic cu dependența, de mai mulți ani. Din păcate, acum trebuie să reînceapă un program de tratament, pentru a se face din nou bine”, au transmis Lars Ulrich, Kirk Hammett și Robert Trujillo, ceilalți membri ai trupei, într-un comunicat postat pe site-ul Metallica, potrivit digi24.ro.

Cine sunt cei de la Metallica

Metallica este o formaţie americană de trash şi heavy metal formată în anul 1981 în California, Statele Unite ale Americii. Trupa s-a bucurat relativ repede de succes şi a dat lovitura cu cel de-al treilea album pe care l-au lansat în anul 1986, initulat Master of Puppets. Apogeul faimei a fost atins în anul 1991 odată cu albumul Metallica care a fost vândut în 16 milioane de copii în Statele Unite ale Americii.

Tensiunile dintre membrii formaţiei au crescut, iar consecinţele relaţiei neprietenoase dintre ei s-au răsfrânt asupra albumului St. Anger, din 2003. Fanii au fost dezamăgiţi, iar băieţii s-au întors  în sala de repetiţii cu dorinţa de a îndrepta lucrurile.


    Aşa arătau băieţii răi de la Metallica în tinereţe
Aşa arătau băieţii răi de la Metallica în tinereţe

Metallica a donat 250.000 de euro pentru spitalul oncologic construit de asociaţia "Dăruieşte viaţa". Carmen Uscatu şi Oana Gheorghiu de la "Dăruieşte viaţa" au făcut anunţul pe Facebook, unde au publicat o fotografie cu cei patru membri ai trupei: James Hetfiled, Lars Ulrich, Robert Trujillo şi Kirk Hammet. Muzicienii au făcut donaţia de 250.000 de euro prin intermediul fundaţiei lor, All Within My Hands. 

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
caine jpg
cub andi moisescu png
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
cub oana niculescu mizil png
cub gina pistol smiley png
image
image
image
image
image
image
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png
Gabriela Cristea poza principala jpg
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg