Sophie Ellis-Bextor are cinci băieţi şi mai vrea unul: „nu mă pot opri!”

26 noiembrie 2021
image
Sophie: „haosul în familie e ceva cu care sunt perfect obişnuită şi îmi place cu adevărat“clickpentrufemei.ro

Nu este numai un star pop plin de succes, ci şi mama iubitoare şi grijulie a cinci băieţi. Cântăreaţa de 42 de ani a vorbit recent despre epuizarea din timpul maternităţii, dar a recunoscut, în acelaşi timp, că e posibil să-şi extindă familia cu încă un membru, în ciuda haosului care domină deja în casa ei.

Vedeta are cinci copii cu Richard Jones (41), basistul trupei The Feeling – pe Sonny (17), Kit (12), Ray (9), Jesse (5) şi pe Mickey (2). Într-un interviu acordat zilele trecute podcastului Lockdown Parenting Hell (n.r. Iadul părinţilor în izolare), Sophie a explicat cum stau lucrurile în viaţa ei: “Dacă n-aş fi avut cinci copii, aş fi făcut decât unul. Pentru mine e totul sau nimic!”

În timpul discuţiei despre cum e să creşti cinci copii, creatoarea hitului Murder On The Dancefloor a spus următoarele: “Sunt aproape moartă de cât de obositor e totul”. Însă epuizarea pe care o simte faimoasa mămică n-o împiedică să se gândească la extinderea familiei: “Cel mic are aproape 3 ani, aşa că mă aflu în situaţia în care, în mod normal, mai apărea unul…”

Citește aici continuarea.

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi Bădălău jpeg
1alexandra stan mihai morar png
cub jojo admin gif
Victoria Beckham (4) jpg
alina puscas png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png