Sora lui Kim Kardashian a transformat un om al străzii în model!

18 decembrie 2015
article img
Modelel Kendall Jenner și Gigi Hadid i-au transformat viața unui băiat săracFoto: Getty

Visele devin realitate! Sora mai mică a lui Kim Kardashian (35 de ani), manechinul Kendall Jenner (20 de ani), și prietena ei, Gigi Hadid (20 de ani), au transformat un băiat care locuia pe străzi, într-un fenomen internațional în lumea modellingului. Cei doi „îngerași” de la Victoria Secret l-au găsit pe John Economou, pe o plajă din California, în timp ce filmau o reclamă.

„Una dintre ele a venit la mine și mi-a spus că arăt bine. Nu mi-am dat seama cu cine vorbesc la început. Apoi, mi-am dat seama despre cine e vorba. Kendall e foarte cool și cu picioarele pe pământ. Am avut o conversație despre viață, actorie, modelling și experiență personală, a declarat John Economou, pentru cotidianul britanic The Daily Mail.

article img
John a avut parte de șansa vieții luiFoto: Instagram

Economou locuia pe străzile Californiei de ceva vreme. În mod ironic, visul lui de o viață era să devină un model faimos. Norocul a dat peste el atunci când le-a cunoscut pe celebrele manechine, Kendall Jenner și Gigi Hadid.  Acum, John Economou a semnat un contract cu agenția de modelling unde și-a început cariera și Kendall, Two Management. În mediul online, tânărul face deja furori, iar povestea lui a ajuns în toate publicațiile internaționale.

article img
John Economou a semnat deja cu o agenție cunoscută de modellingFoto: Instagram