Sora lui Mariah Carey a dat-o în judecată pe mama lor. O acuză că a forțat-o să facă sex, la 10 ani, cu străini

Ultima actualizare:
Mariah Carey, în copilărie, împreună cu mama, Patricia
Mariah Carey, în copilărie, împreună cu mama, Patricia

Sora lui Mariah Carey, Alison, de 57 de ani, a dat-o în judecată pe mama lor, Patricia Carey (83 de ani). Ea o acuză pe bătrână că a forțat-o să facă sex, la 10 ani, cu bărbați străini.

Sora lui Mariah Carey a dat-o în judecată pe mama lor. Alison susține că propria mamă, Patricia Carey, a obligat-o să vadă cum alți copii erau abuzați la întruniri sataniste. Din această cauză, ea ar suferi și în prezent de depresie. Alison Carey e la un pas de a ajunge boschetară și a fost prostituată mai mulți ani.

Sora ei celebră, Mariah Carey (50 de ani), nu o ajută cu nimic, deși are averea de 320 de milioane de dolari. Cântăreața nu i-a sărit în ajutor nici în anii 1990, când Alison a fost diagnosticată cu HIV. Alison Carey a depus procesul împotriva Patriciei Carey la Curtea Supremă de Justiție din New York.

De ce a eşuat relaţia lui Mariah Carey: fostul logodnic face dezvăluiri

Mariah Carey, iar ai luat proporții!

Alison a ajutat-o pe Mariah

Cu toate că este aşa de bogată, Mariah Carey nu a vrut niciodată să aibă grijă de Alison. A spus-o chiar fratele lor, Morgan, de 60 de ani.“Alison este pe moarte. A ajuns piele şi os după ce s-a infectat cu virusul HIV. Mariah e interesată doar de frumuseţea ei, crede că e nemaipomenită, dar e o vrăjitoare rea”, a declarat recent acesta, în urmă cu câțiva ani.

Bărbatul a povestit că, în trecut, pe când Mariah nu se lansase, Alison avea grijă de întreaga lor familie din banii pe care îi câştiga ca prostituată. Morgan a povestit că a venit din Italia, unde trăia, să aibă grijă de Alison. Însă Mariah habar nu a avut niciodată de ea. După ce s-au certat în 1994, nu şi-au mai vorbit niciodată.

Alison are 4 copii şi a rămas prima oară însărcinată la 15 ani. A ajuns prostituată în New York după ce a devenit dependentă de droguri. Sora lui Mariah Carey a dat-o în judecată pe mama lor, Patricia Carey.

image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net